Widok
ja też dostałam prace na tym samym stanowisku i mam podobne odczucie co do call center tym bardziej, ze juz kiedys pracowałam w jednym, ale prawda jest taka ze pieniądze które oferuja nie sa złe. ja juz sie zdecydowałam i w sumie nawet sie ciesze na ta prace. Zawsze można zrezygnować, i szukać dalej.
A kiedy byłyście na rozmowach kwalifikacyjnych dokładnie? Po jakim czasie dostałyście potwierdzenie chęci zatrudnienia?
Do mnie w zeszłym tygodniu dzwoniła pani z Hays z informacją, że po rozmowach dostała pozytywny feedback, ale nie ma oficjalnego potwierdzenia zatrudnienia jeszcze i powiedziała, że w ciągu tygodnia zadzwoni. No i narazie nic.... Jakoś dziwnie mi to wygląda. nie wiem co myśleć.
A jeżeli chodzi o samą pracę, to ja mam ogromną ochotę spróbować, choć mnie też call center samo w sobie nieco odstrasza.
Do mnie w zeszłym tygodniu dzwoniła pani z Hays z informacją, że po rozmowach dostała pozytywny feedback, ale nie ma oficjalnego potwierdzenia zatrudnienia jeszcze i powiedziała, że w ciągu tygodnia zadzwoni. No i narazie nic.... Jakoś dziwnie mi to wygląda. nie wiem co myśleć.
A jeżeli chodzi o samą pracę, to ja mam ogromną ochotę spróbować, choć mnie też call center samo w sobie nieco odstrasza.
To prawda. Nie można tam mówić po polsku, mimo że pracowników - obcokrajowców w Gdańsku jest może z 5 osób na ponad 100. Pracowałam tam i nie polecam. Zarobki są ok jak na polskie warunki, ale tylko dla osób które nie miały wcześniej doświadczenia zawodowego! Menadżerstwo tylko wymaga od Ciebie co raz więcej i więcej, a podwyżek nie widać. Z chęcią rozstałam się z OIE Support.
Tak, jest jeszcze jedna rozmowa z dyrektorami, na której podobno wszystko się wyjaśnia.
Mało, bo 3 000zł brutto, czyli około 2 200 na rękę, to raczej nie za wiele jeśli by się miało pracować tylko tam. Na szczeście babka mi dzisiaj powiedziała, że godziny pracy są elastyczne, i że można pracować gdzieś na pół etatu, a mi zależy na zachowaniu swoich prywatnych lekcji.
Mało, bo 3 000zł brutto, czyli około 2 200 na rękę, to raczej nie za wiele jeśli by się miało pracować tylko tam. Na szczeście babka mi dzisiaj powiedziała, że godziny pracy są elastyczne, i że można pracować gdzieś na pół etatu, a mi zależy na zachowaniu swoich prywatnych lekcji.