Widok
Widocznie tak, chociaż nie wydaje mi się, żeby nas wszystkich odrzucili, z jednej strony wszystko wskazuje na to, że jednak kandydaci z 'pierwszego rzutu' się nie nadają i dlatego jeszcze szukają. Mam nadzieję, że sprawa szybko się wyjaśni, dwa tygodnie temu miałam ostatnią rozmowę i średnio bawi mnie taka niepewność.
o szkoleniu nic mi nie wiadomo, ktoś wcześniej tu, na forum, wspominał o Amsterdamie. Pamiętam jeszcze, że bodajże pani z HAYS wspominała, że szkolenie jest bardzo intensywne i trwa kilka tygodni.
Praca miała się teoretycznie zaczynać pod koniec lutego, ale jak tak dalej pójdzie to będzie to marzec...
Praca miała się teoretycznie zaczynać pod koniec lutego, ale jak tak dalej pójdzie to będzie to marzec...
Był nabór na kilka stanowisk ale do dnia dzisiejszego nic nikt nie wie.
Może ktoś słyszał kiedy mają zamiar poinformowac o rozpoczeciu pracy.
Przeszlam 3 etapy pozytywnie i caly czas czekam na odpowiedz. Od nich tylko slysze ze nadal nie maja ostatecznych decyzji.....Czy ktos ma jakies informacje????
Pozdrawiam
Może ktoś słyszał kiedy mają zamiar poinformowac o rozpoczeciu pracy.
Przeszlam 3 etapy pozytywnie i caly czas czekam na odpowiedz. Od nich tylko slysze ze nadal nie maja ostatecznych decyzji.....Czy ktos ma jakies informacje????
Pozdrawiam