Widok

OPINIE SUKNIA PRONOVIAS pomocy;)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam forumowiczki.
Prosze napiszcie co myslicie o tej sukni. PRONOVIAS- HAMLET. Za pol roku wychodze za maz i jestem poprostu zakochana w tej sukni. Oszalalam wrecz ;) Jeszcze nie wiem ile kosztuje, ale niestety pewnie majatek skoro jest z madonny, bo z tego co zaobserwowalam to sa bardzo drogie... a ja chcialam przeznaczyc na suknie max. ok 2 tys. Moze znacie jakies namiary na sprawdzone krawcowe gdzie jak pojde ze zdjeciem to uszyja mi taka sama cudna. Prosze pomozcie dziewczyny.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
niestety nie umiem wkleic zdjec.
image
image
[url=http://www.waszslub.pl]image
Śliczna suknia, cena pewnie też "śliczna". Krawcowa będzie miała ciężkie zadanie i nie nastawiaj się że będzie identyczna. Lepiej potem się zaskoczyć niż rozczarować :)
[url=http://www.waszslub.pl]image
Może poszukaj z drugiej ręki:)
wow starsznie mi sie podoba ciekawa jestem ile kosztuje, ale ja chyba też na nią zachorowałam :)

Dziekuje za wklejenie zdjec ;)Chyba bede musiala sie bardzo wykosztowac, bo poprostu jestem w niej zakochana. Szukalam jej z drugiej reki na allegro, weselniku ogloszeniach i nic. Z tym pojsciem do krawcowej to rzeczywiscie potem roznie moze byc. Poszlabym chyba tylko wtedy kiedy ktos podal mi w 100% godna polecenia. Ale nie wyobrazam sobie, zeby pojsc w innej do oltarza;)
śliczna suknia....
niestety nie znam krawcowej co by podjeła się szycia sukni ślubnej bo do tego trzeba naparwde mieć talent i sprzety te maszyny i wogole...
Kolezanka szyła suknie u krawcowej w Pruszczu (chociaz osobiscie na moje oko było troche niedociagniec wiec nawet jakbym znała namiary nie polecałabym)

a może przejdz sie do salonu i sprawdz cene...może az taka droga wcale nie jest...
ewentualnie zawsze mozna wyporzyczyc...ale i to ma swoje wady :)
9 maj 2009 :)

image
śliczna jest ....ale czy ją juz mierzyłas i wiesz jak w niej wygladasz ....??? bo to z tym roznie bywa , moze sie cos podobac a jak ubierzesz to czar tryska ...bynajmiej ja tak miałam...te sukienki fajnie wygladaja na zdjeciach i modelkach, ktore je prezentuja ...ja na Twoim miejscu odwiedziłabym salon madonny w Gdyni, jest tam super obsługa i Panie wiedza co komu pasuje.....
ślub 22 sierpnia 2009
ja bedziesz znała cene to napisz na forum :)

suknia sliczna
moim zdaniem jesli się w niej zakochałas to ją sobie kup i tyle - odsprzedasz potem za 50% ceny i bedziesz miała koszt jak szytej a efekt w 100% taki jak ma być
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
Dori masz racje ;) Wyjdzie na to samo jak sprzedam a bede miala to co chce ;) Wlasnie tego potrzebowalam. Jak tylko dowiem sie ile kosztuje to napisze na forum ;)
hej
ja biore tą samą sunie pod uwage byłam dziś w MAdonnie ale niestety jej nie mierzyłam bo nie byłam umuwiona a tam kobiet pełno :) Pani z salonu chociaz mi ją pokazała jest śłiczna na prawde w realu wygląda jeszcze lepiej ale cena tez jest super 3,500 a druga która była bardzo podobna tylko z zeszłego roku 4,000 > Wiec ceny wygladaja tak ale nie jestem pewna czy sie nie pomyliłam odwrotnie z tymi cenami ale generalnie to tak to wygląda!!Tez mialam zamiar wydac mniej kasy na suknie ale jak zobaczyłam te w madonnie to chyba jednak od dzis zaczne juz odkładać na nia!!! :)
image
image
image

znalazłam w necie kilka bukietów które ktoś wkleił do tej sukni Niektóre wg mnie zupełnie nie pasuja, ale jak już są na necie to warto obejrzec :)
image
image
image
image
image
image
image
image
i foto w realu z zagranicznej str.
image
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
suknia ładna, ale naprawdę trzeba wcześniej przymierzyć, bo w rzeczywistości na osobie może wyglądac inaczej... ja np. zapierałam się, że chcę całą suknię z satyny, ale w salonie takiej nie było dokładnie, bo ramiączka była z koronki.. ale jak przymierzyłam to wiem, że to TA :)
image[/url]
image
Tak myslalam, ze bedzie kosztowac ok 3.5 tys. Dla mnie to bardzo duuzo, ale jezeli potem mam nie spac w nocy i zalowac, ze nie mialam takiej sukni, ktora naprawde bardzo chcialam to jakos uciulam ta kaske ;)
Mimi i jak z tą sukienką? Zdecydowałaś się? Ona jest poprostu cudna!!! Może jest ktoś na forum kto będzie miał ja na sprzedaż??? Rozmiar 38, 165-170cm
proponuje zajrzec do salonu BJ w wejherowie z fotką, wiem ze tam uszyją prawie wszystko:-)
szukaj w ogłoszeniach, ja zakochałam się w Lornie, ale jak usłyszałam cenę w salonie, to uciekłam :)
Zagryzłam zęby i szukałam po necie przez ok 2 miesiące, znalazłam pasującą w Krakowie.
Z przejazdem w obie strony IC wyszło mi taniej, niż wypożyczenie, do tego sprzedałam ją kolejnej chętnej i na prawdę dobrze na tym wyszłam :)
image[/url]image[/url]
HEJ SUKNIA JEST CUDNA, LEKKA, I SUPER SIE UKLADA
MAM DO SPRZEDANIA PRONOVIAS-HAMLET, NOSZONA TYLKO RAZ:)))W BARDZO DOBRYM STANIE ROZMIAR 38 WZROST 172, PO PRANIU W PROFESJONALNEJ PRALNII SUKIEM SLUBNYCH.
JESLI MACIE JAKIES PYTANIA CHETNIE ODPOWIEM MARLENA_C1@HOTMAIL.COM
Marlena właśnie podrzuciłam Ci maila, czekam na zdjęcia!!!
Hej, ja tez mam suknie hamlet do sprzedania, u mnie sytuacja wyglad troszke inaczej gdyz suknia jest zamowiona w salonie w krakowie, mam ja dostac w lipcu a poniewaz slub zostal odwolany...suknia bedzie nieuzywana, rozmiar 38, standardowy do dopasowania juz w salonie, jezeli ktos jest chetny prosze kontakt na maila: ddooddaa@wp.pl
suknia jest przesliczna uhmmm
Witam,
Ogloszenie juz jest nieaktulane ale sukienka naprawde przesliczna;]
Pozdrawiam
uważam, że fajnie wyglądałby "bukiet" w stylu tego, który miała iwona pawlovic na swoim ślubie . wczoraj na wp widziałm zdjęcia.
Polecam

Pronovias Lorca rozmiar 36-38 Moje rozmiary: biust 86, talia 73, biodra 97, wzrost 166 Dziewczyny, mam do sprzedania swoja suknie slubna, jest bardzo elegancka podkresla figure, kobieca i lekka oraz bardzo wygodna. Ta suknia oczaruje rowniez twojego partnera. Stan sukni jest idealny, wykonana z prawdziwej hiszpańskiej koronki pokrytej efektownymi perełkami i koralikami oraz wyszywana kryształkami swarovskiego. Ma przepiekny kolor pomiedzy zalamana biel a jasne ecru a z tlu podpinany tren. Dodatkowo mam rowniez przepiekna bizuterie z cekinami: diadem, spinka, branzoletka, kolczyki, wisorek i puszyste bolerko z przypieta piekna roza. Prosze o kontakt.
Kontakt: Rebeka tel. bbs30@interia.eu
jaka była by cena sukienki? Czy do wzrostu dodany jest juz obcas czy mogę śmiało szukać butów 5-6cm?
Hej suknia jest cudna, lekka, i super się układa
Mam do sprzedania Pronovias-Hamlet, noszona tylko raz:)))w bardzo dobrym stanie rozmiar 38 wzrost 172, po praniu w profesjonalnej pralni sukien ślubnych.
Jeśli macie jakieś pytania chętnie odpowiem marlena_c1@hotmail.com
Suknia urocza... Ojjj... bo ja się w niej takze zakocham ;)

"A gdyby tak świat leżał u Twych stóp...?"

''Nie odkładać marzeń, bo nie zmieszczą się na półce"
obecnie kosztuje 4950 w Madonnie... niezła podyżka od stycznia...
image
image
Piękna, też się zakochałam....
image
Piekna suknia!! musze koniecznie ja przymierzyc
image
image
Zgadza sie piękna. Mierzyłam ja w Poznaniu, mozliwe że jeszcze ją maja bo jakieś 2 tyg temu. Była na wyprzedaży, proponowano mi ja za 2500 zł .
image
Hej, dziewczyny! Ma może któraś suknię Pronovias Hamlet rozmiar 36 na 170 do sprzedania?
witam ja równiż poszukuję tej sukni. Jeżeli ktoś ma ją do sprzedania to jestem zainteresowana rozmiarem 38 na 172. Mój mail to cum04@tlen.pl
witam poszukuje sukni slubnej pronovias model Marlene rozmiar 38-40 moze byc wieksza kazda przerobka wchodzi w gre prosze o kontakt na maila silliem@poczta.fm
Witam serdecznie

Mam do sprzedania oryginalna suknie Pronovias Hamlet na wzrost do 170 rozmiar 38, kolor smietankowa biel.Stan bdb.Moj mail to meg21@op.pl.
Pozdrawiam

Inne tematy z forum Wesele

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

do góry