Widok

ORKIESTRA CZY DJ??? PROSZE O PORADY!! :)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zastanawiam się nad tym, czy na wesele wziasc zespol muzyczny czy też dj'a? Szczerze mowiac....

Orkiestra- moja rodzina jak wiem raczej jest za orkiestra, wiele osob mowi,ze wesele bez orkiestry to nie wesele.... Jednak obawiam sie, że mogą troszke popic i potem fałszować, że w ogole okaze sie porażka w rzeczywistości. Ponadto zwykle- nie mowie zawsze- ciezko znalesc dobra, tanią orkiestre, ktora nie dosc ze bedzie fajnie spiewac, to jeszcze poprowadzi na wesoło konkursy. Potrzebuje kogoś z jajem- najlepiej faceta, lub 2/3....

DJ- tutaj mam pewność natomiast, że nie bedzie żadnego fałszowania, żadnych kobiecych "pisków", mniejszy koszt, ale to jednak nie ten efekt co orkiestra.... DJ obawiam sie,ze skojarzy sie mojej rodzinie z imprezą, a nie weselem....

I jeszcze jedno- chcemy zatanczyc 1 taniec na wesoło... a to też wiąże się z remiksem różnych piosenek.... I obawiam sie,ze orkiestra nie podoła takiemu zdaniu....

Co Wy na to? Prosze pomozcie :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
My właśnie tak zrobiliśmy : na wesele zamówiliśmy orkiestrę , a na poprawiny dj'a . Zespół Mari Band i dj Slaw ..zobaczymy jak będzie )
image

Czekamy na Ciebie!
http://www.myspace.com/firefoxzespol

Inne tematy z forum Wesele

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

do góry