Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
POLECAM ! wątek zamknięty A ja będe polecać szkołe Rek-Kor. Nie wiem skąd macie takie negatywne opinnie...
~Paweł S
2

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 30 kwietnia 2008

Nie i jeszcze raz nie!!!!!!!!!!!! wątek zamknięty Nauka trwała rok!! bo tyle zajęły próbne jazdy np 1h co trzy tygodnie. Byłam...
~Ola
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 17 maja 2011

Absolwent - opinia wątek zamknięty ....Robiłem kurs na początku 2010 roku /od stycznia do połowy marca/i teraz...
~Absolwent
2

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 7 kwietnia 2010

Nie polecam! wątek zamknięty Jazdy trwające 40-45 minut, samochód stary (nie ma co nawet porównywać z...
~Kursant
-

dodano: 7 września 2010

Nie, Nie i jeszcze raz Nie!!!!! wątek zamknięty Nikomu nie polecam tego ośrodka. Ten kurs był dla mnie męką a nie...
~Adi
1

dodano: 20 marca 2010

NIE POLECAM! PORAZKA! wątek zamknięty PAN MAREK NIE NADAJE SIE NA INSTRUKTORA, KOMPLETNA PORAZKA! RADZE WYBRAC SIE...
~Magda
3

dodano: 2 października 2009

Co z tym szkoleniem? wątek zamknięty Ja też chodziłam na kurs do tego ośrodka i nie polecam go. Jakiś czas temu...
~Ania
3

dodano: 27 listopada 2008

zdecydowanie odradzam - nie przygotują do zdania egzaminu wątek zamknięty Dwuosobowa szkoła z dwoma psującymi się samochodami. Dla jasności - szkoła w...
~Akwa
6

dodano: 10 października 2009

Zdecydowanie nie polecam wątek zamknięty Decyzję o nauce w tejże szkole oceniam jako jedną z najgorszych jakie mogłem...
~Jarosław
-

dodano: 27 marca 2010

polecam - bardzo wątek zamknięty Zdałem za 1 razem, rewelacja, dobra kadra.
~Tomek
1

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 8 czerwca 2009

1. wątek zamknięty moje zdanie? jazdy z panem m. to jeden wielki stres. instruktor za grosz nie...
~.
1

dodano: 17 sierpnia 2008

Po prostu koszmar!!!!! wątek zamknięty Ja tylko wspominam dobrze jazdy z P. Markiem który posiadał Fita Punto 2. A...
~Marcin
1

dodano: 22 sierpnia 2008

Nie ! Nie! i jeszcze raz NIE !!!! wątek zamknięty Była to jedna z najgorszych moich dezyzji !!! naprawde żałuje, że nie...
~zawiedziona !!!!!
1

dodano: 5 czerwca 2009

nie polecam wątek zamknięty zaczelam kurs w tym osrodku w 2004rok niestety z marnym skutkiem. problem z...
~ania
-

dodano: 24 maja 2009

KATEGORYCZNIE ODRADZAM wątek zamknięty Idąc na kurs kierowałem się jakimś tam rankingiem (już nie pamiętam jakim),...
~Michał K
2

dodano: 31 marca 2008

odradzam wątek zamknięty Witam, chodziłem na kurs do tego ośrodka i również go nie polecam.Jak dla...
~marcin
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 29 grudnia 2008

Odradzam! wątek zamknięty Marny poziom merytoryczny. Ogromne problemy z umówieniem się na jazdy....
~Gawron
-

dodano: 18 lipca 2008

Odradzam zmarnowany czas i pieniadze wątek zamknięty Kurs trwajacy pół roku 2 godziny jazdy tygodniowo to rarytas w tym osierodku...
~anonim
-

dodano: 26 czerwca 2008

Polecam ! wątek zamknięty A ja polecam ten ośrodek ! Potwierdzam, że zajęcia są prowadzone na wysokim...
~Ania
-

dodano: 25 czerwca 2008

niestety nie polecam wątek zamknięty Kurs prowadzony przez p. Marka pod względem merytorycznym stoi na bardzo...
~no cóż
-

dodano: 3 czerwca 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
48

24

wątków

do góry