Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
NIESOLIDNI wątek zamknięty Kurs skończyłam, jeździć się zdecydowanie nie nauczyłam. Zaraz po kursie nie...
~JOAN
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 1 sierpnia 2011

Poziom niski... wątek zamknięty Skończyłam kurs w tej szkole 4 lata temu, ale z kilku powodów nie...
~Iwona N.
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 6 września 2010

Uwaga, uwaga !!! wątek zamknięty Witam, na wstępie chciałbym poruszyc sprawe teorii u Ryszarda Merty. Jest to...
~FQ gg 7246432
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 13 lipca 2010

super wątek zamknięty Instruktor P. Sebastian Latuszek młody bardzo dobrze przygotowany do swojego...
~Żan
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 7 maja 2010

Wszystko w należytym porządku !!! wątek zamknięty Serdecznie dziekuję za nauki z p. Sebastianem, zdałem za pierwszym razem....
~Marcin
-

dodano: 7 maja 2010

unikajcie pana ryszarda wątek zamknięty Nie wiem czy jeszcze ten pan pracuje ale jak chodziłem na kurs w 2009 roku to...
~igi
-

dodano: 25 kwietnia 2010

NIE POLECAM!!!! wątek zamknięty .......Co do p.Sebastiana to musze powiedziec że jest bardzo zmeczony i...
~Kursantka
-

dodano: 28 marca 2010

OK wątek zamknięty Kurs zakończony, egzamin zdany :) Jeździłam z dwoma instruktorami:...
~Pat
-

dodano: 19 marca 2010

P O L E C A M ! wątek zamknięty Jak najbardziej polecam tym którym zależy na zdaniu za pierwszym razem :) ,...
~Daniel
-

dodano: 6 marca 2010

b - opinia wątek zamknięty Zupełnie nie zgadzam się z poprzednimi opiniami dotyczącymi nauki jazdy ze...
~b
-

dodano: 3 marca 2010

M - opinia wątek zamknięty Polecam wszystkim ta szkole, jestem bardzo zadowolona z kursu a w...
~M
-

dodano: 7 lutego 2010

opinia wątek zamknięty Ogólnie to jestem zadowolona z kursy. Teoria przebiegła w taki sposób aby...
~XYZ
-

dodano: 2 listopada 2009

pozytywna opinia wątek zamknięty Chciał bym serdecznie podziękować za naukę panu Sebastianowi Latuszakowi za...
~Michał Staniszewski
-

dodano: 29 października 2009

Raczej na nie wątek zamknięty Nauka teoretyczna była na nawet wysokim poziomie. Wyjaśniono mi większość...
~Cezary
-

dodano: 20 lipca 2009

M. - opinia wątek zamknięty Osobiscie jestem zadowolona z kursu, a szczegolnie z jazd. Moja instruktorką...
~M.
-

dodano: 16 lipca 2009

Jestem Na TAK wątek zamknięty Polecam wszystkim którzy chcą nauczyć się jazdy oraz przepisów ruchu...
~Tomek
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 17 kwietnia 2009

Raczej na nie! wątek zamknięty Szczególnie jeżeli chodzi o właściciela...niemiły!
~Jaś
-

ostatnia odp. 18 lat temu

dodano: 15 marca 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
17

17

wątków

do góry