Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Anna - ocena Miałam przyjemność sprzedać swoją nieruchomość z pomocą Marka Marciniaka....
~Anna
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 8 sierpnia 2025

Oliwia Wójtowicz - ocena Razem z mężem mieliśmy przyjemność współpracować z Panem Kevinem Osowskim....
~Oliwia Wójtowicz
-

dodano: 6 sierpnia 2025

Bartek - ocena Współpraca z Panem Markiem była prawdziwą przyjemnością. Od początku dalo się...
~Bartek
-

dodano: 5 sierpnia 2025

Radosław Pikulski - ocena Znam Marka Marciniaka ze szkolnej ławki teraz współpracowałem z nim zawodowo...
~Radosław Pikulski
-

dodano: 4 sierpnia 2025

Krzysztof - ocena Serdecznie polecam pana Marka Marciniaka! - Działa z głową i dużym spokojem....
~Krzysztof
-

Jacek - ocena an Marek Marciniak zaprezentował najwyższy poziom profesjonalizmu bardzo...
~Jacek
-

Magda - ocena Polecam serdecznie każdemu kto potrzebuje pomocy przy nieruchomościach. Pełen...
~Magda
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 29 lipca 2025

Dominika Mukosiej - ocena Moje doświadczenie z biurem OSSA Nieruchomości było naprawdę bardzo...
~Dominika Mukosiej
-

Kazimierz - ocena Super rofesjonaliści! Polecam!!!
~Kazimierz
-

Maksym - ocena Zdecydowanie polecam pana Marcela z Ossa Nieruchomości. Od pierwszego...
~Maksym
-

dodano: 28 lipca 2025

Dariusz - ocena Proces wynajmu mieszkania z Panem Kikoła był bardzo łatwy i przyjemny. Szybko...
~Dariusz
-

Beata - ocena Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług pana Marcelego, mimo że na codzień...
~Beata
-

Kornelia S - ocena Współpraca z panem Szymonem Z. to była czysta przyjemność. Bardzo...
~Kornelia S
-

Franciszek - ocena Godne polecenia biuro, Pan Kevin fachowe podejście, dziękujemy jeszcze raz.
~Franciszek
-

Maja Kowalska - ocena Chciałbym serdecznie polecić pana Kevin Osowskiego jako wyjątkowo...
~Maja Kowalska
-

Alicja - ocena Polecam Kevina Osowskiego jako rzetelnego i profesjonalnego pośrednika zna...
~Alicja
-

Michalina - ocena Współpraca z agencją OSSA Nieruchomości to zdecydowanie najlepszy wybór....
~Michalina
-

dodano: 25 lipca 2025

Inwestsopot - ocena W zeszłym tygodniu miałem przyjemność zakupić nieruchomość na starówce w...
~Inwestsopot
-

T.H - ocena Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z biurem OSSA Nieruchomości wszystko...
~T.H
-

Karol - ocena Pan Kevin przeprowadził całą transakcję bardzo sprawnie i bezpiecznie polecam.
~Karol
-

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry