Widok
no dla mnie też głupota,kumpela musi koniecznie obciąc włosy małej chociaz ta ledwo co ma tych włosków,a no i jeszcez rozmyśla nad prezkłuciem uszu małej.ja osobiście jestem za nie obcinaniem dopiero własnie jak przeszkadzaja,dziewczynkom to jeszce spinką można okiełznać a chłopakom to raczej nie wypada.
kolejny zabobon nie ma co..
tak samo jak w dorosłym zyciu ze nie obcina się włosów przed matura czy obroną pracy dyplomowej bo razem z obcieciem włsow "obcinamy" swoją madrosc...
\totalna bzdura ja przed obrona się obcielam i obrobiłam na piątkę :)
Moja Majusia poki co mały łysolek ale np kolegi syn poprostu urodził sie juz z bujną fruzura i jak mały miał 5-6 miesiecy obcieli mu bo wiadomo wloski wchodziły do oczek i sam strasznie sie za nie szarpał.
[/url]
tak samo jak w dorosłym zyciu ze nie obcina się włosów przed matura czy obroną pracy dyplomowej bo razem z obcieciem włsow "obcinamy" swoją madrosc...
\totalna bzdura ja przed obrona się obcielam i obrobiłam na piątkę :)
Moja Majusia poki co mały łysolek ale np kolegi syn poprostu urodził sie juz z bujną fruzura i jak mały miał 5-6 miesiecy obcieli mu bo wiadomo wloski wchodziły do oczek i sam strasznie sie za nie szarpał.

ja tez mowie - te przesady to GLUPOTA TOTALNA - my obcinalismy synkowi wlosy jakies 2 tygodnie temu, mial dlugasne, wchodzily mu do oczu a z tylu starsznie sie przez nie pocil. my akurat smiejemy sie z przesadow i troche robimy zawsze "na przekor". a teksty typu: nie obcinaj dziecku przed roczkiem wlosow bo bedzie mialo ciezka mowe albo szybko wylysieje - to tylko smiechem mozna skwitowac :)
Czy to się nadaje również dla dzieci - https://www.sprzet-fryzjerski.pl/moser-1400-black-maszynka-do-wlosow.html ?
Czy raczej trzeba korzystać z czegoś specjalnego dla młodych?
Tutaj są wymagane jakieś konkretne parametry?
Czy raczej trzeba korzystać z czegoś specjalnego dla młodych?
Tutaj są wymagane jakieś konkretne parametry?