Widok

Oberza Pod Turbotem w Redzie

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mam pytanie czy ktos moze cos powiedziec na temat tej oberzy? Czy ktos robil lub bawil sie tam na weselu?Z gory dziekuje za informacje.pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie bawiłem się tam na weselu ale widzialem "salę"...

Nie wiem czy na więcej niz 20 osób jest tam miejsce, bo siedzisz i bawisz się tylko w obrębie restauracji......

Pozdrawiam.
My robimy tam wesele w maju. Sala pomieści max. 60 osób. U nas będzie ok. 50. Różne rodzaje menu (nie podają schabowego!!), ceny atrakcyjne. Jak do menu dorzuciłam 2 pozycje to cena nie poszła w górę, wszystko ustalaliśmy z szefem kuchni.
Szukałam restauracji ponad 2 m-ce i jestem pozytywnie zaskoczona podejściem do klienta w Turbocie. Są elastyczni w kwestii alkoholu.
Warto pójść tam na obiad / kolację. My tak zrobiliśmy i byliśmy b. zadowoleni bo ze zwykłego żurku p. Damian zrobił majstersztyk.
Wnętrze eleganckie, proste i z pomysłem. Na pewno nie pasują tam balony.
my mamy miec tam wesele w czerwcu i jak narazie jestesmy dobrej mysli chociaz nie powiem -mamy lekkie obawy czy bedzie wystarczajaco miejsca do zabawy? Sala wydaje sie troche mala ale szef zapewna ze wszystko bedzie dobrze.
Jagodka jestes z Redy?
Jagodka my bedziemy mieli schabowego!!! Pan Damian ulozyl dla nas przykladowe menu i dodatkowo dal nam 6 stron propozycji skladnikow menu gdybysmy chcieli cos zmienic w tym menu ktre dla nas przygotowal.Jest tam naprawde tak duzo prpopzycji ze mielismy maly problem, ale schabowy to musial byc :)Jezeli chodzi o alkohol to bedziemy mieli swoj i nie bylo z tym najmniejszego problemu :) Macie juz pomysl jak bedziecie dekorowac sale( my tez nie chcemy balonow).
Ja będe miała tam wesele w maju - na 45 osób - i jestem dobrej mysli - nie chce miec typowego wesela z balonami i przyslowiomym schabowym takze bedzie ok:) Podejscie do klienta jest super, wystroj super, zastawa super:)

Dajcie znac czy nie będzie malo miejsca:)

Nie byłam tam na weselu ale na obiedzie. Sala może nie duża ale mnie osobiście się bardzo spodobała.Na wesele o niedużej liczbie gości ok.

Inne tematy z forum Reda

Kameralne Tarasy (49 odpowiedzi)

Reda jest dobrze skomunikowana z Trójmiastem, a tym bardziej samo osiedle Kameralne Tarasy, które...

Niebieski Bursztyn (5 odpowiedzi)

Osiedle zlokalizowane jest w urokliwej, zielonej części Redy przy ul. Bosmańskiej, niedaleko...

do góry