Widok
My robimy tam wesele w maju. Sala pomieści max. 60 osób. U nas będzie ok. 50. Różne rodzaje menu (nie podają schabowego!!), ceny atrakcyjne. Jak do menu dorzuciłam 2 pozycje to cena nie poszła w górę, wszystko ustalaliśmy z szefem kuchni.
Szukałam restauracji ponad 2 m-ce i jestem pozytywnie zaskoczona podejściem do klienta w Turbocie. Są elastyczni w kwestii alkoholu.
Warto pójść tam na obiad / kolację. My tak zrobiliśmy i byliśmy b. zadowoleni bo ze zwykłego żurku p. Damian zrobił majstersztyk.
Wnętrze eleganckie, proste i z pomysłem. Na pewno nie pasują tam balony.
Szukałam restauracji ponad 2 m-ce i jestem pozytywnie zaskoczona podejściem do klienta w Turbocie. Są elastyczni w kwestii alkoholu.
Warto pójść tam na obiad / kolację. My tak zrobiliśmy i byliśmy b. zadowoleni bo ze zwykłego żurku p. Damian zrobił majstersztyk.
Wnętrze eleganckie, proste i z pomysłem. Na pewno nie pasują tam balony.
Jagodka my bedziemy mieli schabowego!!! Pan Damian ulozyl dla nas przykladowe menu i dodatkowo dal nam 6 stron propozycji skladnikow menu gdybysmy chcieli cos zmienic w tym menu ktre dla nas przygotowal.Jest tam naprawde tak duzo prpopzycji ze mielismy maly problem, ale schabowy to musial byc :)Jezeli chodzi o alkohol to bedziemy mieli swoj i nie bylo z tym najmniejszego problemu :) Macie juz pomysl jak bedziecie dekorowac sale( my tez nie chcemy balonow).