Widok
Ja mam namiary na babkę, u której kolega kupował. Ona po prostu gotowała w domu i codziennie miał pyszny posiłek, taki zdrowy i domowy ale nie sztampa. nie wiem, czy ona dowozi i czy dalej działa...Mogę do niej zadzwonić i zapytać. Ewentualnie mógłbyś podjechać do centrum?I ile chciałbyś wydać za obiad maksymalnie?
Dzięki, fajnie, gdyby był dowóz, bo odebrać mogę tylko we Wrzeszczu(gdyby była konieczność dojazdu dalej-w czasie, który by byśmy musieli na to poświęcić zdążymy sami sobie ugotować coś w domu:) )
Co do ceny,zależy co by proponowala, natomiast z racji wykupienia min 40obiadów mies(dla 2osob) fajnie,gdyby było taniej niż pojedyncze zamówienia na tel.
Co do ceny,zależy co by proponowala, natomiast z racji wykupienia min 40obiadów mies(dla 2osob) fajnie,gdyby było taniej niż pojedyncze zamówienia na tel.
Ciekawa jestem, ile zatem chciałbyś wydać na 2 obiady dziennie.
Szacuję:
zakupy - 1 godz.
gotowanie dwóch dań - 1,5 godz.
spakowanie, dowóz (zakładam 3 przystanki tramwajem tam i z powrotem plus dojść na przystanki) - 50 min
Razem: 3 godz. 20 min
Nie liczę kosztów produktów, pomijam bilet na tramwaj.
Ile chciałbyś zapłacić za ponad 3 godziny czyjejś pracy? Bo fajnie byłoby, żeby pani mogla zarobić, a nie tylko się narobić.
Szacuję:
zakupy - 1 godz.
gotowanie dwóch dań - 1,5 godz.
spakowanie, dowóz (zakładam 3 przystanki tramwajem tam i z powrotem plus dojść na przystanki) - 50 min
Razem: 3 godz. 20 min
Nie liczę kosztów produktów, pomijam bilet na tramwaj.
Ile chciałbyś zapłacić za ponad 3 godziny czyjejś pracy? Bo fajnie byłoby, żeby pani mogla zarobić, a nie tylko się narobić.
Ja aktualnie zamawiam sobie catering dietetyczny. Konkretnie w foody24. Dostarczają mi raz dziennie 4 posiłki. Tak wiec nie obchodzi mnie gotowanie. Zdecydowałam sie z braku czasu. Mam cięzki okres w firmie tak więc jest to dla mnie wygodne.
Jedzenie smaczne, ładnie podane. Mozna sobie wybrać ile kalorii dziennie jesz.
Jedzenie smaczne, ładnie podane. Mozna sobie wybrać ile kalorii dziennie jesz.
A może jest w Gdańsku Papudajnia? Tam są abonamenty na obiady.