Widok
Ja aktualnie zamawiam sobie catering dietetyczny. Konkretnie w foody24. Dostarczają mi raz dziennie 4 posiłki. Tak wiec nie obchodzi mnie gotowanie. Zdecydowałam sie z braku czasu. Mam cięzki okres w firmie tak więc jest to dla mnie wygodne.
Jedzenie smaczne, ładnie podane. Mozna sobie wybrać ile kalorii dziennie jesz.
Jedzenie smaczne, ładnie podane. Mozna sobie wybrać ile kalorii dziennie jesz.
Ciekawa jestem, ile zatem chciałbyś wydać na 2 obiady dziennie.
Szacuję:
zakupy - 1 godz.
gotowanie dwóch dań - 1,5 godz.
spakowanie, dowóz (zakładam 3 przystanki tramwajem tam i z powrotem plus dojść na przystanki) - 50 min
Razem: 3 godz. 20 min
Nie liczę kosztów produktów, pomijam bilet na tramwaj.
Ile chciałbyś zapłacić za ponad 3 godziny czyjejś pracy? Bo fajnie byłoby, żeby pani mogla zarobić, a nie tylko się narobić.
Szacuję:
zakupy - 1 godz.
gotowanie dwóch dań - 1,5 godz.
spakowanie, dowóz (zakładam 3 przystanki tramwajem tam i z powrotem plus dojść na przystanki) - 50 min
Razem: 3 godz. 20 min
Nie liczę kosztów produktów, pomijam bilet na tramwaj.
Ile chciałbyś zapłacić za ponad 3 godziny czyjejś pracy? Bo fajnie byłoby, żeby pani mogla zarobić, a nie tylko się narobić.
Dzięki, fajnie, gdyby był dowóz, bo odebrać mogę tylko we Wrzeszczu(gdyby była konieczność dojazdu dalej-w czasie, który by byśmy musieli na to poświęcić zdążymy sami sobie ugotować coś w domu:) )
Co do ceny,zależy co by proponowala, natomiast z racji wykupienia min 40obiadów mies(dla 2osob) fajnie,gdyby było taniej niż pojedyncze zamówienia na tel.
Co do ceny,zależy co by proponowala, natomiast z racji wykupienia min 40obiadów mies(dla 2osob) fajnie,gdyby było taniej niż pojedyncze zamówienia na tel.
Ja mam namiary na babkę, u której kolega kupował. Ona po prostu gotowała w domu i codziennie miał pyszny posiłek, taki zdrowy i domowy ale nie sztampa. nie wiem, czy ona dowozi i czy dalej działa...Mogę do niej zadzwonić i zapytać. Ewentualnie mógłbyś podjechać do centrum?I ile chciałbyś wydać za obiad maksymalnie?