Widok

Obrączki APART-opinie i doświadczenia.

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Posiadaczy prosze o opinie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Betrisa mam identyczna model obraczki tylko z Kruka i po pol roku mat ciagle jest matem. Fakt,ze pol roku to nie 5 lat,ale poki co sprawuja sie dobrze :)
to zazdroszczę, czyli z tego wniosek kruk robi lepsze obrączki:(
żeby nie być gołosłowną moja wygląda teraz tak:
image
my mamy z Apartu i od roku nic sie z nimi nie dzieje. Nosimy codziennie, nie zdejmujemy. Obraczki sa bez zmian. Kupilismy nie ze wzgledu na cene ale ze względu na wyglad "Te i żadne inne" :)

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
a ja powiem tak jak masz dużo kasy to kupuj jeśli ci się podobają a jeśli nie to weź katalog i idź do zwykłego jubilera i zapytaj czy ci takie zrobi:) ja tak zrobiłam za jedną obrączkę w aparcie miałam dać 2000zł a u zwykłego jubilera zrobiłam ciut grubsze i za dwie dałam 1600 :) JEst różnica w cenie co? a nikogo o prócz ciebie to nie obchodzi czy to apart czy kruk czy kowalski :) pierścionki masz pewnie od innych jubilerów i pewnie jesteś zadowolona więc zadaj sobie pytanie czy warto przepłacać?
kinia- Twoje obraczki na pewno sie nie zetrą bo maja blyszczacy lekko odstajacy rant i ten mat w środku sie nie powinien zetrzec. Sprawdzone na obraczkach rodziców;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
asia0907 to nie do konca jest taka różnica w cenie bo w aparcie mozna spokojnie kupić komplet za 1600zł. a ok 2000zł (za sztukę) kosztują własnie te obrączki wyprofilowane w środku (one są cieższe maja wiecej złota ale są też duzo wygodniejsze niż te zwykłe lepiej się je nakłada i zdejmuje; ja nie widziałam takiego profilu np. w kruku)
my wybralismy wlasnie te profilowane w aparcie-faktycznie na palcu czuc roznice-sa bardzo wygodne i ponoc nie uciskaja.
oby tylko zachowaly swoj wyglad jak najdluzej....
A czy ktoś ma doświadczenie w używaniu środków czyszczących tej firmy - płyny, ściereczki? Czy faktycznie tak dobrze działają na obrączki?
My zamówiliśmy obrączki u prywatnego Jubilera (na przeciwko Galerii Bałtyckiej), daliśmy swoje złoto i kilka gram musiał dołożyć, zapłaciliśmy 500 zł, znalazłam te same obrączki w Aparcie za ponad 2000 zł, także różnica znaczna, a nasze obrączki niczym nie odbiegają od Apartowych.
http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,3,139 są gładkie i jednolite,więc myślę, że nic się z nimi nie powinno dziać. A u naszego Jubilera, p. Suchowiera mamy w cenie regulację rozmiarów (bez problemu i od ręki)
Z Apartu mam pierścionek zaręczynowy i jestem bardzo zadowolona, nic się z nim nie dzieje, jednak jak można to po co przepłacać ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
my wybralismy dokładnie takie same:) juz sa zamowione:)))
a moji znajomi mają obrączki z apartu które noszą już 9 lat i nic się z nimi nie dzieje, dlatego też ja również tam zamówiłam, właściwie większość biżuteri mam z tamtąd i nie mogę narzekać.
no ale są ludzie którzy myślą że obrączki będą wiecznie wyglądać jak nowe, no niestety każda biżuteria się niszczy nieważne z kąd
Posty z takimi bykami powinne być automatycznie kasowane :/
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
My mamy obrączki z Apartu (pierścionek zaręczynowy też) i jesteśmy zadowoleni. Obrączki mają rok (kupione w zeszłym roku na cywilny) i są noszone cały czas a wyglądają tak samo dobrze jak po zakupie. Też pytaliśmy u jubilera przy galerii ale nam wyliczył za taki sam model drożej niż w Aparcie więc wróciliśmy do Apartu i tam kupiliśmy. Z tym, że w Aparcie była wtedy promocja na wybrane modele.
Uważam, ze najważniejsze żeby się młodym podobały a czy to Kruk, czy Apart czy mały zakład jubilerski to ceny i jakość podobne.
obrączki Apartu są przereklamowane, i droższe niż podobne w mniejszych firmach, wiele razy trafiałam na niekompetentną obsługę. Zamawialiśmy obrączki w małej firmie u projektanta, obsługa, wykonanie i serwis były extra,
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Droższe nie są , bo przed zakupem sprawdzaliśmy w kilkunastu miejscach, często też mają promocje - my tak zamówiliśmy.
Właśnie minęły dwa lata odkąd nosimy obrączki - kolekcja Dotyk Apartu - obrączki z białego złota i jesteśmy z nich bardzo zadowoleni , nawet czasem zapominam ja ściągnąć do prac domowych - nic się nie dzieje. Teraz obrączek szuka mój brat i z tego co wiem też wybrał tej firmy
w Aparcie ceny z kosmosu. Ja dałęm złoto swoje do złotnika pokazałem model jaki ma być z za 1/4 ceny miałem identyczną jak APARTY, KRUKI i wszyscy razem wzięci.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
błyszczący mat to jest dobre.
Wyroby jubilerskie może i mają ładne ale jeśli chodzi o obsługę klienta to już jest dno totalne. Jak już zostawicie w tej firmie swoje ciężko zarobione pieniądze to od tego momentu mają was w głębokim poważaniu i w razie jakichkolwiek problemów zostajecie z ręką w nocniku. Piszę to z własnego doświadczenia. Jest to firma, która nawet w najdrobniejszej sprawie nie pójdzie klientowi na rękę. Zdecydowanie i stanowczo odradzam Apart!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dzięki za opinie bo własnie identyczne chcieliśmy kupić. Teraz weźmiemy inne :P
do góry