Widok
Firma Apart Opinia - nie nie i jeszcze raz nie. Dzis mialam chyba najgorszy dzien w zyciu przez swoja glupote i firmę apart. Kupilam pierscionek biale srebro rodowane jednak po 30minutach wrocilam do sklepu z prosba oddania nieuzywanego pierscionka, poniewaz nie pasowalby do obraczki po za tym porownalam sobie do pierscionka od jubilera bez marki apart -cena masakryczna i gorszy gatunek. Okazalo sie ze nie oddadza mi pieniedzy... sluchajcie nie oplaca sie wspolpracowac z firma ktora nas nie szanuje. Ja doplacilam kolejne 400zl zeby kupic nastepny w miare porzadny.. mam nadzieje ze bedzie ok... ale zaluje strasznie. Jak mozna tak traktowac ludzi... bo to jest polityka firmy !! porzadna firma bda o klietow i chca do niej wracac APART ma na tyle beznadziejne produkty ze nawet nie pozwalaja ich oddawac ! Eh porazka.
(pomijając fakt że ceny i jakość w ww sklepie nie są do siebie adekwatne)
Nie rozumiem ludzi którzy chcą oddać zakupiony towar.
Ludzie jesteśmy dorośli i albo się na coś decydujemy albo nie. Trzeba było najpierw poszukać odpowiedniego pierścionka, a dopiero później kupić. Rozumiem gdy kupujemy ubrania dla kogoś na prezent i rozmiar jest zły, ale gdy kupujemy coś dla siebie, widzimy to i przymierzamy, a później jak dziecko "ja tego już nie chce" i do tego robimy aferę sprzedawczyni, która niczemu nie jest winna to już przegięcie.
A do tego wielki oburzenie i negatywne opinie w internecie.
sorry ~zaneta ale za 400zl nie będziesz PANIA ŚWIATA
Nie rozumiem ludzi którzy chcą oddać zakupiony towar.
Ludzie jesteśmy dorośli i albo się na coś decydujemy albo nie. Trzeba było najpierw poszukać odpowiedniego pierścionka, a dopiero później kupić. Rozumiem gdy kupujemy ubrania dla kogoś na prezent i rozmiar jest zły, ale gdy kupujemy coś dla siebie, widzimy to i przymierzamy, a później jak dziecko "ja tego już nie chce" i do tego robimy aferę sprzedawczyni, która niczemu nie jest winna to już przegięcie.
A do tego wielki oburzenie i negatywne opinie w internecie.
sorry ~zaneta ale za 400zl nie będziesz PANIA ŚWIATA
szczerze.. u zwykłego jubilera.
kupilismy w aparcie obraczki, zwykłe.
Nie chcieliśmy z diamencikami,mieszane, tylko całkiem proste, zwyczajne.
3 dni po ślubie obrączka Męża wyglądała jakby 5 lat pracował w fabryce. Dodam, że nic szczególnego w te 3 dni nie robił, w pracy nie był, ponieważ mieliśmy urlop, zmywał, ale obrączkę ściągał.
poszliśmy z reklamacja.... ODMOWA!!!!!! uszkodzenia mechaniczne... firma śmiechu warta!!! wstyd!!!!
po 3 dniach noszenia?!?!?! to może w ogóle nie nosić i schować do pudełka?
wstyd!! stanowczo odradzam...
szkoda tylko, że napisali w piśmie, że w związku z tym, że są solidną firmą "proklientowską" (hahaha) oddaja je do renowacji..
sorry, mam co 3 dni oddawać obrączke do renowacji?!
odebraliśmy obraczki po renowacji... 6 godzin noszenia i znowu rysy!
nasze ślubne ogrączki po 3 dniach noszenia wyglądaja jak gów...
kupilismy w aparcie obraczki, zwykłe.
Nie chcieliśmy z diamencikami,mieszane, tylko całkiem proste, zwyczajne.
3 dni po ślubie obrączka Męża wyglądała jakby 5 lat pracował w fabryce. Dodam, że nic szczególnego w te 3 dni nie robił, w pracy nie był, ponieważ mieliśmy urlop, zmywał, ale obrączkę ściągał.
poszliśmy z reklamacja.... ODMOWA!!!!!! uszkodzenia mechaniczne... firma śmiechu warta!!! wstyd!!!!
po 3 dniach noszenia?!?!?! to może w ogóle nie nosić i schować do pudełka?
wstyd!! stanowczo odradzam...
szkoda tylko, że napisali w piśmie, że w związku z tym, że są solidną firmą "proklientowską" (hahaha) oddaja je do renowacji..
sorry, mam co 3 dni oddawać obrączke do renowacji?!
odebraliśmy obraczki po renowacji... 6 godzin noszenia i znowu rysy!
nasze ślubne ogrączki po 3 dniach noszenia wyglądaja jak gów...
Może wzieliscie obrączki z najwyższej próby złota. My chcieliśmy kupić obrączki w aparci w rivierze ale niemiła obsługa spowodowała ze zrezygnowaliśmy u nich z zakupu i poszliśmy do kruka, tam sie dowiedzieliśmy ze nie powinno sie kupować obrączek z najwyższej próby złota bo jest ono mega delikatne i miękkie i każde uderzenie widać będzie w postaci sgniecenia lub rys. Osobiście tez odradzam aparat bo nie maja gwarancji na mat na obraczkach a na odnowienie 3 lata, dodam ze kruk ma na to samo dożywotnia gwarancje!
Nie zdecydowaliśmy się na Apart, ponieważ:
- mają dosyć drogo (wzór pokazaliśmy u zwykłego jubilera, który zrobił nam b. podobne- żeby nie powiedzieć takie same- w zupełnie innej cenie)
- za wysoką ceną nie idzie wysoki poziom obsługi klienta. Byliśmy w dwóch salonach apart. Wiem, że chęć kupna obrączek nie czyni ze mnie "Pani Świata", ale za każdym razem miałam wrażenie, że możliwość kupna obrączek u nich to wielki zaszczyt dla mnie :) Może dlatego, że mają b. dużo klientów i trudno byłoby im ogarnąć wszystkie reklamacje.
- za b. duży mankament uważam to, że obrączki trzeba wybrać bez możliwości przymierzenia (przymiarka próbnika nie za dużo daje, o ile kupuje się obrączkę inaczej wyprofilowaną i o innej szerokości). Po zakupie, rozmiar obrączki można zmieniać jedynie przez krótki czas (nie pamiętam dokładnie, ile- kilka miesięcy?). Przy czym damskiej obrączki w ogóle nie można zwiększać, jeśli ma kamienie(przypominam, że chodzi o zakup "na całe życie"). Oczywiście te wszystkie przedziwne zasady nie obowiązywały u jubilera, na którego się zdecydowaliśmy.
- mają dosyć drogo (wzór pokazaliśmy u zwykłego jubilera, który zrobił nam b. podobne- żeby nie powiedzieć takie same- w zupełnie innej cenie)
- za wysoką ceną nie idzie wysoki poziom obsługi klienta. Byliśmy w dwóch salonach apart. Wiem, że chęć kupna obrączek nie czyni ze mnie "Pani Świata", ale za każdym razem miałam wrażenie, że możliwość kupna obrączek u nich to wielki zaszczyt dla mnie :) Może dlatego, że mają b. dużo klientów i trudno byłoby im ogarnąć wszystkie reklamacje.
- za b. duży mankament uważam to, że obrączki trzeba wybrać bez możliwości przymierzenia (przymiarka próbnika nie za dużo daje, o ile kupuje się obrączkę inaczej wyprofilowaną i o innej szerokości). Po zakupie, rozmiar obrączki można zmieniać jedynie przez krótki czas (nie pamiętam dokładnie, ile- kilka miesięcy?). Przy czym damskiej obrączki w ogóle nie można zwiększać, jeśli ma kamienie(przypominam, że chodzi o zakup "na całe życie"). Oczywiście te wszystkie przedziwne zasady nie obowiązywały u jubilera, na którego się zdecydowaliśmy.
A co sądzicie o obrączkach tego typu http://athena.pl/23-obraczki.html
??
??
My z mężem mamy obrączki z Apartu. Takie zwykłe, klasyczne, bez bajerów, ale z białego złota. Od prawie 7 lat nic sie z nimi nie dzieję, nie narzekam i nie żałuję. Mam też od nich pierścionek zaręczynowy z białego złota z brylantem i też nic sie z nim nie dzieje, więc ja jestem akurat zadowolona w 100 %