Widok

Obrączki APART-opinie i doświadczenia.

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Posiadaczy prosze o opinie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Apart nie szanuje klientów. Jako platynowy klient już nic tam nie kupię! Chciałem naprawić obrączkę (wypadł kamień po gwarancji) - dostałem odpowiedź, że ich to nie interesuje mimo tego, że chciałem za taką usługę zapłacić. Nie maja zamiaru zajmowąc się produktami po okresie gwarancyjnym. Skandal!!!

Apart to jedna wielka MASAKRA, nie kupujcie tam, klientow maja gdzies
Apart to dno. Obsługa na poziomie poniżej 0
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Apart jest dla mnie w porządku. Nie narzekam na jakość, choć cena jest dość wysoka. Za jakość trzeba jednak płacić.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

jak dla mnie apart jest trochę przereklamowany. kruk, auroria lub coś autorskiego to jest coś :) zobacz np tu https://auroria.pl/produkt/pierscionek-zareczynowy-z-brylantem-true-love-050-zolte-zloto masz pewność że płacisz za produkt i jego jakość, a nie tylko za nazwę marki :)

tandetę sprzedają i tyle nigdy u nich nic nie kupię
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
zgodzę się co do obsługi w rivierze.
Byliśmy tam w2015 roku we wrześniu z prośbą o zmniejszenie pierścionka zaręczynowego. Dodam, że kosztował sporo, nie mojego narzeczonego- ogólnie:) - piszę to tylko po to,żeby wskazać,że niezależnie od tego ile coś kosztowało,wszystkich traktują równie niemiło. Pierścionek przyjęto do zmniejszenia w ramach gwarancji itd, ale pani która nas obsługiwała... musieliśmy czekać dobrą chwilę zanim w ogóle ktoś do nas podszedł - a pracownic było 3 i tylko jedna była w tym czasie zajęta. Pani która nas obsługiwała robiła to, jakby miała muchy w nosie...
Dodam, że w żadnym innym Aparcie nie spotkałam się z niemiłą i znudzoną obsługą, Klif czy Tesco przy nowowiczlińskiej - bardzo miła kompetentna obsługa, chętna do pomocy.
My akurat kupiliśmy w Kruku. Jakoś tak bardziej nam się podobały te obrączki ślubne, cena była także korzystniejsza. Generalnie zamawialiśmy przez stronkę: http://wkruk.pl/obraczki , jest większy wybór niż stacjonarnie
zgadzam się w 100% mamy taką samą sytuację! Szkoda, że po fakcie weszłam na forum.. u nas następnego dnia po ślubie obrączka wyglądała jak po kilku latach użytkowania! Również dostaliśmy odmowę reklamacji ale będziemy się odwoływać. Co za badziew!!! nie polecam!
My z mężem mamy obrączki z Apartu. Takie zwykłe, klasyczne, bez bajerów, ale z białego złota. Od prawie 7 lat nic sie z nimi nie dzieję, nie narzekam i nie żałuję. Mam też od nich pierścionek zaręczynowy z białego złota z brylantem i też nic sie z nim nie dzieje, więc ja jestem akurat zadowolona w 100 %
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moim zdaniem obrączki normalne, tylko cena przesadzona. Moja przyjaciółka wybrała się do jubilera takiego "no name" i prawie tysiąc złotych taniej kupili obrączki takie same jak w Aparcie.
The woods are lovely, dark and deep...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A co sądzicie o obrączkach tego typu http://athena.pl/23-obraczki.html
??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
a w momencie kupowania nie wiedziałaś, że pierścionek nie będzie Ci pasował do obrączki, tylko po 30 minutach Cię olśniło?
Najgorszy typ klienta - niemyślący :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bardzo istotne jest to jaką próbę złota kupujemy niestety 333 ma strasznie dużo domieszki i dlatego jest bardziej podatna na zarysowania
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie powinno się brać najwyższej próby złota, bo jest najdelikatniejsza i najbardziej miękka, a co za tym idzie najszybciej widać na niej rysy, uszkodzenia i wgniecenia. Jeśli nie masz za dużo kasy to weź najniższą próbę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dziewczyny, a możecie mi powiedzieć, która próba złota jest najlepsza na obrączki?
Apart i podobne galeriane firmy narzucaja wysoka marżę. Chcesz nie przepłacać wybierz się do AK Biżuteria na dyrekcyjną w Gdańsku. Za obrączki ( myślę, że 90 % podobieństwa przy czym ta sama próba złota), Apart chciał 2300, w AK zapłacilismy 1450. Slub w sierpniu :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja polecam Czarkowskiego Wrzeszcz super obrączki i cena noi nawet 10 proc rabatu dali :)
Z V&M art na żabiance.
a mogłabyś powiedzieć u jakiego jubilera robiliście obrączki? mam z narzeczonym złoto i również chcemy zamówić u zwykłego jubilera obrączki :) ale nie bardzo wiemy gdzie się udać
do góry