Widok

Obrączki - KRUK - opinie i doświadczenia!!!

Wesele Temat dostępny też na forum:
Jesteście zadowolone???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ODRADZAM ZAKUP OBRĄCZEK W KRUKU!!!
To fuszerka i beznadziejna firma, która nie szanuje klienta! Obrączki już od samego początku były źle wykonane, miały ślady pilnika i niewłaściwy kształt. Oczywiście nie uznali nam reklamacji- a kosztowały 2800!!! Skandal To był nasz ostatni zakup w tym sklepie....Żenada, że ponoć taka firma renomowana, a nie potrafia dbać o satysfakcję klienta, co to za czasy??
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie zgadzam sie z opinią . Ja już mam obrączkę od Kruka , 8 lat i jestem BARDZO ZADOWOLONA.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Myślę, że teraz to jest wszędzie po prostu szmelc!!! Mam obrączki od ponad 30 lat i to było naprawdę super złoto, skoro nie mam na nich żadnej ryski a noszę codziennie. Nigdy nie zdejmuję, bo nie mogę ściągnąć:) Pierścionki mam takie same:) POzdrawiam i życzę miłych zakupów, tylko nie w KRUKU!!!! NIGDY
Zawsze każą płacić za naprawę. Obojętnie co by to nie było! Mam złe doświadczenie u Kruka! Nie kupujcie nigdy i nic!!! Dożywotnia gwarancja!!!???? Śmieszne!!! Nie ma u nich czegoś takiego!!! Zapłaciłam za wisiorek, który się po prostu zerwał, a od samego początku mnie coś w tym miejscu drapało!! Aż się przerwał sam. Napisali, że uszkodzenie mechaniczne! 70 zł cena naprawy!!! Żenujące!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Powiem tak, jeżeli dobre złoto, czy srebro (mówię o dobrej jakości) to nigdy się nie porysuje! mam złote obrączki od ponad 20 lat i nie widać nawet jednej ryski! Niestety Kruk nie ma zbyt dobrej jakości biżuterii a i ceny kosmiczne. Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Odradzam stanowczo kupowanie czegokolwiek u W.Kruk!!! Mój partner kupił mi na urodziny kolię właśnie z Kruka!!! Kolczyki odpinały się od samego początku, miałam reklamować zaraz na drugi dzień po założeniu niestety zgubiłam! Naszyjnik przerwał mi się bez niczego. Po prostu stałam i mi spadł!!! Najgorsze w tym wszystkim jest to, że nie uznali reklamacji (i z tego co mi wiadomo z reguły nigdy nie uznają) i kazali mi zapłacić za naprawę 60 zł. To po prostu śmiech!!! Taka firma i łaszczy się na 60 zł!!!! ŻENADA!!!! NIGDY NIE KUPUJCIE NIC U KRUKA!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie polecam obrączek z białego złota, po roku obrączka wyglądała jak potraktowana papierem ściernym. Oddałem do "odświeżenia", po miesiącu znów widać rysy.
Nie pracuję fizycznie, obrączkę ściągam na noc. Nie warto... obrączki znajomych 5 letnie zakupione w małym sklepie jubilerskim wyglądają o niebo lepiej...
Zdecydowanie ODRADZAM W.Kruk - ich pierścionki zaręczynowe rozpadają się po paru dniach (kamienie wypadają), o czym niestety się przekonaliśmy... do tego fatalna obsługa, zero zainteresowania klientem, zwłaszcza jak już wyjdzie na jaw, że ich wyroby to fuszerka.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
na wykonanie obrączek raczej każdy sklep jubilerski będzie potrzebował od miesiąca do dwóch, więc lepiej nie zostawiać na ostatnia chwilę :-) My kupilismy obrączki właśnie w Kruku, pierścionek zaręczynowy też i jesteśmy bardzo zadowoleni :-) Polecam
Dziewczyny a kiedy zacząć rozglądać się za obrączkami?
Ja dostałam od narzeczonym pierscionek zarczynowy-koszt prawie 2000zl. Po kilku miesiącach znacznie zniekształcił sie-wyglada teraz jak wycięte jajo. Dodam, ze to białe złoto... Oczywiście zanioslam pierscionek do reklamacji-po czym dowiedziałam sie, ze to moja wina i ze moga mi go naprawić, ale odpłatnie -koszt 80 zł. I co teraz mam chodzić do nich co pól roku i reklamować towar? Przecież to będzie sie wycinać co chwile... Żenada. Szczerze nie polecam. Jeśli traficie na wadliwy produkt, naprawdę wątpię, ze firma kruk zobowiazan sie do nieodplatnej naprawy. Pierscionek mówiłam i użytkowalam na palcu normalnie, zawsze myślałam, ze złoto nie ma prawa sie tak wygiac, no alecoz, mylilam sie...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie mam doświadczenia co do obrączek ślubnych z W.KRUK,ale mam od nich pierścionek zaręczynowy JEDYNY z białego złota. Dostałam go w lipcu 2011r. i kompletnie nic się z nim nie dzieje,oczywiście jest zarysowany,ale to od codziennego noszenia. Kupiłam tam też zdobioną obrączkę srebrną,która dosyć szybko się zarysowała,ale to srebro,więc nie ma co się spodziewać cudów.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam

Ja tez mam duzy problem z obraczkami kupionymo w W.KRUK,
slub byl w pazdzierniku 2011 czyli nie cale poltora roku od slubu a obraczku kupione w firmie W.KRUK wygladaja jak nakretki od srub , obraczka mojego meza to po prostu porazka. Wybralismy tradycyjne zlote obraczki ja mam z diamencikiem, jednak ja mam inny model moj maz inny (bardziej plaski). Co z tego ze inne jak i jedna i druga sa tak porysowane jak by conajmniej ktos gwozdziem specjalnie je rysowal! Jutro wybieram sie reklamowac je bo juz mnie zaczelo to irytowac, nie popuszcze im tego. W mojej pracy mam codziennie stycznosc z Parami Mlodymi i zadnej z nich nie polecam i nie polece firmy W.KRUK ! Jak tylko bede miala wiesci o naszej reklamacji dam znac !
Miałam taki sam problem, trzeba oddać do urzędu probierczego i poprosić o pisemną opinię i z opinią do firmy. Oczywiście wszelkie koszty związane z rzeczoznawcą będą pokryte przez winnego czyli WŚ.
Daja gwarancje dozywotnia na obraczki slubne
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
szczerze odradzam, jesteśmy po ślubie pół roku i z obrączki mojego męża zrobiło się jajo (a nie wykonuje on żadnych ciężkich prac, nie podnosi ciężarów, nie było remontu itd). stało się to dokładnie podczas wyciągania gorącej blachy z piekarnika. poza tym pani która "przyjmowała" reklamację była złośliwa i sarkastyczna. ostatecznie będziemy musieli płacic za reperację, bo "reklamacja obejmuje uszkodzenia NIE-mechaniczne". Czyli jakie? przepraszam bardzo? Produkują biżuterię dla ludzi którzy mają zupełnie nic nie robic? Leżec i pachniec?!
Nie polecam, to powinien byc produkt trwały i wytrzymały, wszyscy w rodzinie mają zwyczajne obrączki kupione u zwyczajnego jubilera i nic się z nimi nie dzieje.... Czasem się gorzko żałuje że się chciało kupic coś "renomowanej" (haha!) firmy
Ja dostałam w wakacje pierścionek z 2 maleńkimi diamencikami. Pewnego dnia zobaczyłam, ze brakuje 1 oczka. Reklamacji nie uwzględniono, gdyż to 'uszkodzenie mechaniczne':)))) Dodam, że pierścionek był płaski, więc możliwość zahaczenia żadna. Trzeba wyprostować opinię o firmie!! OSTATNI ZAKUP W KRUKU!! Gratuluję marketingu i umiejętności dbania o Klienta!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Stanowczo odradzam zakup obrączek w Kruku. Ja swoje kupiłam jakiś miesiąc temu w tą sobotę miałam ślub i dziś mamy czwartek a one już są porysowane, przysięgam że nic z nimi nie robiłam bo pracuje w biurze i nie szoruje nimi o ściany itp, sa wykonane z bardzo slabej jakości złota. Do tego cyrk przy zakupie kiedy to 3 razy przysyłali mi obrączkę z magazynu która nawet nieprzypominała tej która była w salonie, w końcu się poddali i odświerzyli mi ta z salonu bo stwierdzili że wszystkie maja takie jakie wysyłali . Obrączka jest prosta ma jeden maleńki kamień osadzony w żółtym złocie za każdym razem oblamówka kamienia była niczym wyrąbana siekierą. Pochwalam tylko kierowniczkę która miała dużo cierpliwości i sama przyznając mi rację że obrączka niejest wykonana prawidłowo musiała wstydzić się za firmę która ma taką renomę. Żenada to był mój pierwszy i ostatni zakup w tym salonie!!!!
zagdzam się z Tobą, kupiony w kruku pierścionek za 3 tysiące złotych- i jak chciałem go naprawić- to KRUK przetrzymał pierścionki MIESIĄC- mieli do mnie zadzwonić, podałem dwa numery kontaktowe oraz emaila - i cisza... Musiałem osobiście fatygować się do salonu- i okaząło się, że kruk nie naprawi- bo naprawa im się nie opaca- tzn za mały zysk. Poszedłem do jubilera innego- naprawił pierścionek w 30 minut. Zatem od kruka trzymać się z daleka! nie polecam!
ty nie ściemnaij babo, bo w kruru można zmniejszyć za darmo DO TYGODNIA..

pomijam fakt, że dla mnie ta firma to złodziejska banda, która kocha klienta dopiero jak klient jest w trakcie płacenia!!!!!!!
do góry