Widok

Obrączki - KRUK - opinie i doświadczenia!!!

Wesele Temat dostępny też na forum:
Jesteście zadowolone???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moi rodzice ostatnio wymieniali swoje stare obraćzki na nowe własnie u Kruka i są bardzo zadowoleni. My z narzeczonym rowniez mamy zamiar zamowic obraczki własnie tam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
my mamy i jesteśmy zadowoleni bardzo.
oczywiście mamy zwykłe klasyczne z białego złota.
cena "normalna", grawer w cenie no i najważniejsze wieczysta gwarancja na hmm, jak to powiedzieć jakiekolwiek naprawy, czyli np polerowanie. obrączki złote, nietety bardzo się rysują.

Kruk, polecam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja noszę na palcu od ponad 4 lat i jestem zadowolona. Nie zamieniłabym jej na żadną inną :-)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Bardzo się rysują :(
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja tez zadowolona, nosze ja od ponad roku i jest b. dobrze, bo myslalam, ze mat straci itp, a nic nie stracila.

ja mam tez z bialego zlota, model gomez bodajze. w srodku mat, a po bokach blyszczy sie. jest b.lekka.

a niestety zloto rysuje sie i to bardzo, bo to miekki metal dosc.
ale nie widac tego, musialabym miec obraczke z 2 cm przed oczami i wpatrzec sie bardzo.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
jestem zadowolona, chociaż rzeczywiście się rysują (ale pewnie każde błyszczące tak mają, bo pierścionek zaręczynowy mam z Apart'u i też szybko się porysował)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzięki dziewczyny,bo zastanawiam się nad tą firmą-Apart jest o wiele droższy.Czyli faktycznie dożywotnio wszystkie poprawki-super ;-).A słyszałyście o jakiejś niespodziance od Kruka jak bierze się u Nich obrączki?A jakie modele macie?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
My też mamy obrączki Kruk. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Mąż wybrał klasyczny model, a ja taki sam tylko w środku biegnie wężyk z białego złota.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
my też mamy obrączki z Kruka i bardzo sobie je chwalę:))) no i perspektywa wiecznej pomocy (w czyszczeniu, zmianie rozmiaru itp)jest przyjemna:)))
także polecam:)
4 lata temu Kruk dawał do obrączek ramkę na zdjęcie gratis. W ramach niespodzianki. Patrząc po znajomych to wszystkie złote obrączki się porysowyły. Niezależnie czy były z Kruka, Apart czy Yes
ja mam pierscionek zareczynowy z Kruka i jest wszystko ok.na pewno tez obraczki kupimy,bo ceny korzystne i pare ladnych wzorow mam juz na oku :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
a ja juz kupiłam obraczki firmy breuning polecam nie sa drogie a bardzo piekne a wzorów mnóstwo mozna nawet wejsc na ich strone internetową ;)
A możesz podać stronkę, proszę?
http://www.breuning.com/index.html

Gdzie w Polsce można dostać te obrączki??
"http://www.breuning.com/index.html

Gdzie w Polsce można dostać te obrączki??"

UP
nam dali dwie filiżanki porcelanowe;)
sorka,że dopiero teraz piszę ale nie miałam jak odpisac..no więc obrączki te mozna kupic w realu w Gdańsku przymorzu w tych sklepikach obok głównej sali jubiler ten nazywa się jubirex:) obraczki te przychodza po ok. 2 tygodniach nas wyniosly 1600zł z tym ze ja mam z kamyczkiem
Nasze obrączki też są strasznie porysowane. Po 2 miesiącach wygladały jak mojego brata po 5 latach. Złożyliśmy reklamacje a oni na to "Obrączki noszone w sposób niewłaściwy, nie tylko na palcu" To gdzie jeszcze? tydzień temu odebralismy je spolerowane i wyglądały cudnie, ale po 2 dniech obrączka mojego męza wygląda jak wielkie g...... Mam też piersionek zaręczynowy z Kruka i wszystko z nim w porządku. Ale po przejsciach z obrączkami nic wiecej w tym sklepie nie kupie.
my mamy dylemat... kruk czy apart. za krukiem jest dożywotnia gwarancja. niestety w aparcie takiej nie ma.
ja mam zaręczynowy z apartu i jestem zadowolona. a że się rysuje to nie ubolewam. bo widać że noszę :)

aneczka czy Twój mąż nie ma jakiejś... specyficznej pracy??
to też ma wpływ...

do góry