Widok
ja mam pierścioneczek z KRUKA, ale obrączki już tam nie są takie ładne :)
Moja koleżanka przetapiała we wrześniu na Zaspie przy Lotni - dokładnie nie wiem gdzie to jest - jeszcze się tam nie wybieraliśmy. Dostali obręczki z takiego rudego złota i pan im ładnie je rozjaśnił do koloru jej pierścionka zaręczynowego i zrobił dokładnie taki model jak sobie zażyczyli :) Zapłacili za tą przyjemność 200 zł. Zawsze oszczędność, no nie?
Jak upatrzysz jeszcze jakiegoś fajnego jubilera, to proszę odezwij się :)
pozdrawiam
Moja koleżanka przetapiała we wrześniu na Zaspie przy Lotni - dokładnie nie wiem gdzie to jest - jeszcze się tam nie wybieraliśmy. Dostali obręczki z takiego rudego złota i pan im ładnie je rozjaśnił do koloru jej pierścionka zaręczynowego i zrobił dokładnie taki model jak sobie zażyczyli :) Zapłacili za tą przyjemność 200 zł. Zawsze oszczędność, no nie?
Jak upatrzysz jeszcze jakiegoś fajnego jubilera, to proszę odezwij się :)
pozdrawiam
U firmowych jubilerow sa teraz ceny promocyjne. Dodatkowo przez jakis czas (chyba rok) mozna bezplatnie powiekszyc lub zmniejszyc obraczki (jesli okaza sie za duze lub za male). Z tego co sie dowiedzialam to obraczek z dodatkiem bialego zlota (w firmowych sklepach) nie powiekszaja ani nie zmniejszaja, poniewaz ulegaja deformacjom. Dlatego tez wydaje mi sie, ze nie warto takich kupowac, poniewaz za kilka lat gdy paluszki zmienia swoj obwod i zmienimy rozmiar obraczki - nie bedzie ona wygladala ladnie. Pozdrawiam