Widok

Obrączki

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Poszukuję ładnych ale w miarę niedrogich obrączek. Ceny w niektórych sklepach są po prostu zabójcze! Proszę pomóżcie!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Za dwa dni odbieram obraczki dlatego wiem ze maja rabat.
hej, my zamawialismy obraczki u jubilera przy placu Komorowskiego (róg Danusi), polecam, ceny sa nizsze niz w salonach jubilerskich a mam do nich zaufanie, bo to nie pierwsza rzecz tam zakupiona, pozdrawiam!

image
http://www.adamh.com.pl/ tam jest model, który się nazywa "odbyt szczura" hmmmm no cóż, nawet jakby były najpiękniejsze to podziękuje :)
głosuje na YES :) są śliczne :)

Byłam juz prawie zdecydowana a teraz oboje (ja i narzeczony) zaczynamy sie wahac. Które ładniejsze: http://www.yes.com.pl/obraczki.htm model 262 lub http://www.adamh.com.pl/ model sabina
My kupilismy swoje w yes - czas wykonania 2 dni , grawer gratis, rowniez zmniejszanie i zwiekszanie jakby cos nie pasowalo gratis.
Nie wiem jaki model , ale zota w polaczeniu z bialym i jeszcze z wzorkami,
Widzialam teraz ze maja obnizki do 50% ale nie wiem czego dotycza, bo juz nie wchodzilam, narazie nie mam po co.

my odebraliśmy swoje 15 grudnia i wlaśnie po 20% rabacie, polecam
hej a skąd wiesz, że jest 20% rabatu? bo ja byłam i nic takiego nie widziałam....daj znać.
Oleńka i Wiktor! Ja tez poproszę adres tego sklepu na maila.
Apart jest w Carefourze. Ładne i niedrogie. A do tego 20% rabatu i grawer gratis. Zamawiasz i czekasz dwa tygodnie.
My kupilismy obraczki w prywatnym salonie z tym, ze sa tam tez produkty znanych polskich firm. Mamy polaczenie zlota bialego i zoltego, model klasyczny z tym, ze bez zaokraglen (plaskie), w srodku biale na krawedziach zolte. Obraczki sa firmy Apart zaplacilam 550zl ale ostro sie targowalam, tylko dlatego, ze byla to jedyna para dobra na nas znajdujaca sie w sklepie - czysty przypadek. Salon nie znajduje sie w Trojmiescie. Ich cena katalogowa to okolo 700zl. Bardzo nam sie podobaja - mielismy fuksa.
tańsze tytanowe obrączki niż Hadryś mają tu: www.skarabeusz.com.pl
a namiary na Adama Hadrysia: http://www.adamh.com.pl/
majs, podaj jakies namiary na tego jubilera, dzieki
Ja też mam pierścionek zaręczynowy właśnie z Yes.
A model obrączek narazie na 90% - to 401.
Ja tez wybralam sobie obraczki w yes i mysle,ze te kupimy. Sa cale z bialego złota - model 262. Mam pierscionek zareczynowy z tego sklepu i jestem zadowolona (co prawda na zmniejszenie czekalam 4 tygodnie zamiast 2, ale bylo lato i podobno urlopy:)).
Witam.
Sklepy jubilerskie Yes też maja wybór.
Obrączki są w miarę w rozsądnych cenach...
Zależy kto co lubi.
Mnie interesują w połączeniu białe i żółte złoto.
Prawdopodobnie tam kupimy. Grawerka też gratis, a dla stałych klientów 5% zniżki.
Pozdrawiam
Super!!! Dzieki serdeczne! Mam nadzieje, ze z waszą pomocą uda mi się coś znaleść..:-)))
Musisz pojsc do sklepu Apart. o ile sie nie mylę jest w Alfa Centrum(ale dokladnie nie pamietam) lub w innym trojmiejskim centrum handlowym i tam po prostu kupic lub poprosic aby sprowadzili te, ktore ty chcesz kupic>powodzenia!
Apart sprzedaje również stacjonarnie (w swoich salonach), prawda?
bobi do jutra postaram sie odszukac adres sklepu ,w ktorym my zamawialismy obraczki ( we wrzeszczu ), ja jestem ze swoich bardzo zadowolona, zaplacilismy bardzo malo :) grawerka gratis ( wczesniej jak szukalam to w wielu sklepach za grawerowanie trzeba bylo placic :) pozdrawiam
do góry