Widok

Obrażalski mąż

Czy zdarzyło się Wam,że mężowie się "fochują" i obrażają? Bo mój robi to notorycznie. Aż się przepraszam czuję nieswojo w tym związku,bo to taka babska przypadłość,a on ciągle obrażony. O d*perele,drobnostki. Wasi też tak miewają?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak, jak dziecko, zwlaszcza jak się nie zgadzam/nie popieram, jakiegoś jego widzimisie.

ale nie jest to przypadlosc codzienna raczej okazjonalna.my raczej jestesmy pozytywnie do swiata nastawieni i jakos tak dużo rzeczy na luzie przyjmujemy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oj mój M też jak dzieciak,ale przywykłam i olewam humorki dzięki temu leci nam już 7 my roczek małżeństwa.
No i ja też potrafię dać do wiwatu
a jaki mąż nie stroi fochów! nieznam takiego ale trzeba poprostu zanleść sposób na ananasa
image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Mojemu też się przytrafi, na szczęście nieczęsto. Nie zwracam uwagi, czasami rzucę jakieś ironiczne spojrzenie. A tak w ogóle, to nie znoszę tej cechy u ludzi.
"A jaki mąz nie stroi fochów?"
Muminka, sorry, ale żeden normalny mężczyzna nie stroi fochów. Tylko zniewieściali trefnisie. Normalnie bym sie takiemu w twarz zaśmiała i wysłała do mamusi żeby sie wypłakał he he.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2
mój obraża się codziennie o byle co
Niestety zgadzam się z Buninką ,co to za facet który "fochy stroi?"
We wrześniu będzie 20lecie naszego małżeństwa i ani jednego dnia
,rany godziny nie mieliśmy cichej ,z fochami czy czymkolwiek!!!!

Ale ja chyba jeszcze do innego pokolenia należę .
Widzę jak mój syn traktował swoją dziewczynę i chyba
faktycznie faceci "dziecinnieją" i robią się gorsi od kobiet
BAJKOWO ,przebrania, zabawa i rozrywka dla dzieci i dorosłych.
Pilotów 3 ,Gdańsk-Zaspa , www.jolka-fasolka.pl

Inne tematy z forum Kobieta

hotel spa - gdzie się wybrać z mężem na romantyczny weekend? (111 odpowiedzi)

dziewczyny poradzcie mi...do jakiego hotelu wybrać się na romantyczny weekend ze spa z mężem...

Jaki balsam do ciała polecicie (86 odpowiedzi)

Szukam aktualnie dobrze nawilżającego balsamu do ciała na suchą skórę. Co byście mi polecily?

rozwód - sędzia w Gdańsku Tomasz Zimmermann (73 odpowiedzi)

Czy miał ktoś prowadzoną sprawę rozwodową przez Sędziego Tomasza Zimmermann? Jaki on jest i jak...

do góry