Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Mieszkaniec - opinia wątek zamknięty Ten obszar to jakaś tragedia!!! Dodzwonić się do administratora albo...
~Mieszkaniec
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 1 lipca 2021

B.Robert Karczewski - opinia wątek zamknięty Rozmawiałem dzisiaj, dodzwoniłem się bez problemu. Nadzwyczajnie miła i...
~B.Robert Karczewski
1

dodano: 8 lipca 2020

Mirka - opinia wątek zamknięty Gdyby dało się niżej to wystawiłabym ocenę ujemną. Najgorszy oddział z...
~Mirka
-

dodano: 23 marca 2021

Władysław Gierej - opinia wątek zamknięty od dwu dni próbuje się dodzwonić - bez skutku, maile pozostają bez odpowiedzi
~Władysław Gierej
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 30 lipca 2020

D - opinia wątek zamknięty dno porażka zamknąć ten oddział a nie siedzą i kawę piją telefonów nie...
~D
-

dodano: 3 kwietnia 2020

Marta - opinia wątek zamknięty Gdyby dało się niżej to wystawiłabym ocenę ujemną. Najgorszy oddział z...
~Marta
-

dodano: 3 kwietnia 2020

Katastrofa wątek zamknięty Powinna być nota minusowa to bym ją dał.PGM porażka .Nikt nic nie wie,nie...
~on
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 1 lutego 2019

Porażka wątek zamknięty BOM czynny od godziny 7 rano (pt) Dzwonię od 07.50 do 08.50 na trzy numery....
~Maciej
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 25 stycznia 2019

Niemiłe, pracujące za karę panie. wątek zamknięty Obsługa zerowa, zawsze problemy i fochy.
~Ania
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 2 października 2017

Koszmar. wątek zamknięty Moja opinia z google: Dzwonię w kółko na wszystkie numery od 2 dni, nikt nie...
~Joanna
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 2 października 2018

Masakra wątek zamknięty Jak mogę zdać choćby jeden punkt za ocenę skoro nie można nawiązać jakiego...
~Mieszkaniec Oliwy
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 3 września 2018

NAJGORSZY BOM W GDAŃSKU!! wątek zamknięty Najgorszy BOM nie da się tam nic załatwiać szczególnie w Dziale technicznym...
~Oburzony
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 14 lipca 2018

Tragedia wątek zamknięty Dodzwonić się do nich to jakas masakra,wogole nie odbierają telefonu,trzeba...
~Mala33
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 6 listopada 2017

To miejsce to tragedia wątek zamknięty Tutaj nie można się dodzwonić .Osoby tu pracujące są oschłe i...
~Mama
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 18 sierpnia 2017

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry