Widok

Ocean Park Władysławowo

Witam, byliśmy dzisiaj we Władysławowie i odwiedzilismy Ocean Park. Oficjalne otwarcie odbyło się 30maja ale ciagle trwaja tam jeszcze prace remontowe. Pani z obslugi zapewniła nas ze za 2tyg wszystko ma być juz na tip top.Ja podejrzewam ze te prace zakoncza sie przed zakonczeniem roku szkolnego. Makiety zwierząt robią wrażenie, napewno bedzie jeszcze lepiej jak pojawią się wszystkie ale jednym z najwiekszych atutów tego parku jest olbrzymi, fantastyczny, świetnie wyposazony plac zabaw dla dzieci. Sa zdjezalnie, trampoliny, scianki wspinaczkowe, salon gier, domki, hustawki, 3duze piaskownice wyposazone w zabawki typu foremki, wiaderka itp. W gastronomii narazie słabo jesli chodzi o jedzenie ale mozna kupic jakas kiełbaskę, do tego soki Tymbark. Kubus itp. Ogolnie Kubus tam "Rzadzi" bo sa fajne strefy dla dzieci własnie z kogo Kubusia. Podsumowując = myśle że jesli ktos szuka atrakcji na wakacyjny wypad to bedzie to fajna propozycja. My planujemy wybrac sie tam jeszcze na spokojnie w sierpniu.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja byłam tydzień temu z 3 letnią córką i nam się podobało,eksponatów jest już sporo,pogoda dopisała,plac zabaw rewelacyjny.Chyba najfajniejszy jaki widziałam na świeżym powietrzu. W gastronomii jadłam zapiekankę i nie można jej nic zarzucić. Byliśmy ok 3 godzin i na plac zabaw i zwiedzanie było nam mało,córka nie chciała wychodzić:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
plac zabaw dla 2-latka czy dla większych dzieci?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to możesz zwrócić grouponowi chyba
Mąż mówi, że warto jechać, nawet dla samego placu. Chociaż reszta już też całkiem niezła.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
my bylismy jakies 2 tyg temu
jest juz duzo eksponatów duzy teren no i oczywiscie zachwalany plac zabaw rewelacyjny

tylko wlasciwie jeden eksponat byl w budowie

warto jechac!!
Miranda - dwulatek spokojnie da rade na tym placu bo wszystkie konstrukcje bardzo bezpiecznie zrobione - płotki, schodki zabudowane, "dziury" tylko do rur :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moim dzieciom również bardzo podobało się w Ocean Parku i nie ma żadnych obaw co do placu zabaw.
Jeśli chodzi natomiast o całą resztę to bardzo podobają mi się eksponaty, a spacer z przewodnikiem zrobił na mnie ogromne wrażenie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Córa i ja odwiedziłyśmy Ocean Park w miniony weekend. Obie byłyśmy oczarowane. Miałyśmy na ten park przeznaczone około dwóch godzin i nie starczyło nam czasu na wszystko.
Pierwsze wrażenie było kiepskie. Teren ciekawy ale wyłaniały się tylko pojedyncze, nieduże figury zwierząt. Potem odkryłyśmy fantastyczny plac zabaw, zabrakło nam czasu na przedstawienie teatralne i pokaz filmu a gdy wychodziłyśmy chcąc zobaczyć jeszcze kilka ciekawych, dużych figur okazało się że jest jeszcze sztuczna zatoczka z białym piaskiem, wodą i leżakami, wodospad i jeszcze jakieś połacie parku.
Chyba trzeba będzie wrócić. :D
Dodam że córa (prawie 4 lata) bała się niektórych figur, tak są realistyczne.
Ponadto mają od nas duży plus za życzliwą i profesjonalną obsługę.
Byłam tam w zeszłym roku na początku września i było super.Mam pytanie do dziewczyn które były teraz-czy w weekend jest tam dużo ludzi? Nie chciałabym trafić na jakieś szalone tłumy...
najgorzej tam dojechac. Ostatnio jak na dzialke jechalismt to na radiu mowili ze mega korki
Ja byłam w sobotę, 27 lipca, między 12 a 14 i było dość pusto.
A kiedy jechaliscie do wladyslawowa? Tez w sobote?
Byliśmy w połowie lipca, ogólnie przychylam się do pozytywnych opinii tylko: na razie mało jedzenia - takie sztuczne....i ta musyka....byliśmy 3-4 godziny - bylibyśmy dłużej ale głowa nas bolała od tego disko polo.....ciągle słyszę "halo halo tutaj dziadek mówi się..." ale poza tym super :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak, to był jednodniowy wypad, jechałyśmy też w sobotę ale najpierw tramwajem wodnym do Jastarni a potem pociągiem do Władysławowa.

(Na szczęście było cicho w Parku podczas naszej wizyty, żadnej irytującej muzyki. :D).
czy ze stacji PKP do tego parku jest daleko? w sensie z dzieciakami 3-4 letnimi da się dojść? ;)
Da się dojść. To jakieś, bo ja wiem... z dziesięć minut drogi z 3-4 latkiem. Ja córę trochę niosłam bo nie miałam cierpliwości.
Idzie się na przełaj przez tory. W jedną stronę próbowałam jakoś legalnie ale i tak okazało się że nie ma przejść dla pieszych ani chodników, więc z powrotem szłyśmy już skrótem najbardziej uczęszczanym.
(Zatem, jeśli idziesz od stacji, to z niej nie wychodź tylko kieruj się peronem w kierunku Ocean Parku (na południe) a potem zejdź z peronu przez tory na prawo. Dalej idąc mniej więcej w tym samym kierunku, wkrótce będziesz w Ocean Parku (ul. Żwirowa)).
Szkoda wydawania pieniędzy. Reklama w rzeczywistości różni się od przedstawionych atrakcji. Ceny zbyt wysokie. Trudny dostęp dla małych dzieci z wózkami, drogi kamieniste. Jedyna atrakcja to plac zabaw dla dzieci. Nie polecam naprawdę wyprawy do ocean park
Zgadzam się co do ceny. Co do reszty już nie.
Owszem, nie wyasfaltowano, podobnie jak niewyasfaltowane są inne tereny (ZOO, plener, cokolwiek innego, ciekawego). Normalny wózek przejedzie, chyba że ma się coś dziwnego, do wożenia dziecka po... centrach handlowych.
Atrakcje? Moja córka po roku wciąż wspomina te figury, zatoczkę z palmami i wodospad, plac zabaw, teatrzyk (korzystałyśmy tylko z tego co jest w cenie biletu ale atrakcji jest więcej).
bez porównania co do parku Dinozaurów w Łebie.. cena powinna być sporo mniejsza
ceny wysokie? spójrzcie na ceny do Energylandii w Zatorze, to jest dopiero kosmos!

http://www.energylandia.pl/
do góry