Widok
Ocean Park Władysławowo
Witam, byliśmy dzisiaj we Władysławowie i odwiedzilismy Ocean Park. Oficjalne otwarcie odbyło się 30maja ale ciagle trwaja tam jeszcze prace remontowe. Pani z obslugi zapewniła nas ze za 2tyg wszystko ma być juz na tip top.Ja podejrzewam ze te prace zakoncza sie przed zakonczeniem roku szkolnego. Makiety zwierząt robią wrażenie, napewno bedzie jeszcze lepiej jak pojawią się wszystkie ale jednym z najwiekszych atutów tego parku jest olbrzymi, fantastyczny, świetnie wyposazony plac zabaw dla dzieci. Sa zdjezalnie, trampoliny, scianki wspinaczkowe, salon gier, domki, hustawki, 3duze piaskownice wyposazone w zabawki typu foremki, wiaderka itp. W gastronomii narazie słabo jesli chodzi o jedzenie ale mozna kupic jakas kiełbaskę, do tego soki Tymbark. Kubus itp. Ogolnie Kubus tam "Rzadzi" bo sa fajne strefy dla dzieci własnie z kogo Kubusia. Podsumowując = myśle że jesli ktos szuka atrakcji na wakacyjny wypad to bedzie to fajna propozycja. My planujemy wybrac sie tam jeszcze na spokojnie w sierpniu.
My byliśmy wczoraj. Ogólnie może być fajnie, ale póki co uznałam że to mega oszustwo i zdzierstwo że piszą że prawie gotowe a tam ledwo ledwo, tych zwierząt jak na lekarstwo, wszystkie tabliczki pozakrywane i tylko widoczne miejsca gdzie mają być. osławionego wieloryba też nie ma-w trakcie budowy. Jakieś wykopy, rozkopy i plac budowy. Jedynie plac zabaw rzeczywiście świetny. Co z tego że biorą mniej i dają jakieś upominki, moim zdaniem to żenada wpuszczać tam ludzi i pisać że już prawie gotowe.
Ogólnie może być fajnie, na pewno z chęcią pojadę za rok zobaczyć jak w ostatecznym kształcie to wygląda, ale wczoraj byłam naprawdę wkurzona.
Parking bezpłatny - ciekawe czy tak zostanie? :P
Ogólnie może być fajnie, na pewno z chęcią pojadę za rok zobaczyć jak w ostatecznym kształcie to wygląda, ale wczoraj byłam naprawdę wkurzona.
Parking bezpłatny - ciekawe czy tak zostanie? :P
najgorsza wycieczka w życiu!!ciekawe czy autorka była kiedyś w parku dinozaurów w Łebie? ja oczekiwałam czegoś na podobnym poziomie a tu takie rozczarownie, tam jeszcze nic nie ma, autentycznie nie ma co zwiedzać tylko plac zabaw. Nawet jak już będą plastikowe zwierzęta a nie tylko tabliczki z napisami to i tak nie ma po co tam jechać bo to takie malutkie jest, lepiej wybrać się na plażę tam o wiele więcej morskich stworzeń można zobaczyć i to prawdziwych. W parku w łebie jestem po kilka razy w wakacje a tam już nigdy nie pojadę.
Postanowiliśmy z mężem i synkiem wybrać się do tak reklamowanego parku i szczerze mówiąc się rozczarowaliśmy. Eksponaty ryb nieskończone...nic ciekawego nie ma. Jedynie dla dzieci plac zabaw...
Dobrze że kupiliśmy bilety na grouponie,ale szczerze mówiąc za taką cenę też nie warto tam iść. Za takie styropianowe eksponaty tyle pieniędzy zapłacić?! To jak to ma się do Zoo gdzie trzeba utrzymać te zwierzęta,nakarmić,tyle obowiązków przy tym jest, a jest na co popatrzeć i się pośmiać:). Jak dla mnie ten park to wielka porażka i zgadzam się ze wszystkimi negatywnymi opiniami.P.S. akurat deszczyk padał i synek miał kalosze więc skakanie po kałużach to była dla niego największa atrakcja z tego całego parku(oprócz placu zabaw).
Dobrze że kupiliśmy bilety na grouponie,ale szczerze mówiąc za taką cenę też nie warto tam iść. Za takie styropianowe eksponaty tyle pieniędzy zapłacić?! To jak to ma się do Zoo gdzie trzeba utrzymać te zwierzęta,nakarmić,tyle obowiązków przy tym jest, a jest na co popatrzeć i się pośmiać:). Jak dla mnie ten park to wielka porażka i zgadzam się ze wszystkimi negatywnymi opiniami.P.S. akurat deszczyk padał i synek miał kalosze więc skakanie po kałużach to była dla niego największa atrakcja z tego całego parku(oprócz placu zabaw).
My bylismy pod koniec lipca i bardzo nam się podobało.
Tak naprawdę tylko wieloryb nie dokończony a gotowych eksponatów z 30 plus swietny plac zabaw. Byliśmy tam ponad 2h i bylo to za malo czasu bo nie udalo nam sie wszystkiego obejrzec - Młody zatrzymal sie na placu zabaw i nie chcielismy na sile go wyciagac. Zwierzaki bardzo fajnie zrobione i fajnie jest isc z przewodnikiem, ktory omawia eksponaty. Polecam, zwłaszcza że na gruponie raz po raz tansze bilety.
Tak naprawdę tylko wieloryb nie dokończony a gotowych eksponatów z 30 plus swietny plac zabaw. Byliśmy tam ponad 2h i bylo to za malo czasu bo nie udalo nam sie wszystkiego obejrzec - Młody zatrzymal sie na placu zabaw i nie chcielismy na sile go wyciagac. Zwierzaki bardzo fajnie zrobione i fajnie jest isc z przewodnikiem, ktory omawia eksponaty. Polecam, zwłaszcza że na gruponie raz po raz tansze bilety.
Bylismy w sobote, wg mnie z dzieckiem na pewno warto. Plac zabaw rewelacyjny, w cenie biletu sa takze scianki wspinaczkowe, trampoliny na linach czy dmuchance, o samych konstrukcjach placu zabaw nie wspominajac. Punkty gastronomiczne 2 na pewno (kolo placu zabaw) z tylu chyba jeszcze jeden. Wodospad bardzo fajny, mala plaza, eksponatow juz nie tak malo, na kilka godzin (z placem zabaw oczywiscie) pobytu wystarczy.
jest oferta na grouponie: http://www.groupon.pl/oferty/trojmiasto/Ocean-Park/9454589/.EKj97h :-)
ale z tego co piszecie nie warto :/ Jechac na plac zabaw to troche daleko :p
Tam sa tylko wielkie ryby z tworzywa? Nie ma akwariów??? i prawdziwych stworów? Na ich stronie nie ma sensownych zdjęć
ale z tego co piszecie nie warto :/ Jechac na plac zabaw to troche daleko :p
Tam sa tylko wielkie ryby z tworzywa? Nie ma akwariów??? i prawdziwych stworów? Na ich stronie nie ma sensownych zdjęć