Witam serdecznie Wszystkich Rodzicow, Kochane Ciotki i Kochane Dzieciaczki. Chcialam napisac tylko kilka zdan. Klubik musialam zamknac z powodow osobistych i wydaje mi sie, ze na ostatnim zebraniu organizacyjnym wyjasnilam Rodzicom powody takiej a nie innej decyzji. Powodem mojej nieobecnosci i glowna przyczyna zamkniecia placowki byla choroba Mojej Coreczki. Niestety Moj Maz caly czas przebywa za granicami kraju, rodzice pracuja i w momencie kiedy Dziecko dostalo zakaz kontaktu z Dziecmi bylam uwieziona w domu. Kiedy tylko moglam staralam sie byc i pracowac najlepiej jak moglam. Praca ta bowiem byla spelnieniem moich marzen zawodowych. Do zamkniecia Klubu przyczynila sie rowniez sytuacja finansowa. Musze przyznac, ze oburzyla mnie opinia Jednego z Rodzicow na temat tego iz bylam materialnie nastawiona...Kochani prowadzac ta dzialalnosc nigdy nie bylam nastawiona na jakis ogromny zysk. W tej chwili mam naprawde spory dlug, mimo to caly sprzet do daleszego funkcjonowania Klubiku przekazalam za darmo. Zawsze chodzilo mi tylko o dobro Dzieci i chyba to, ze Dzieci maja dalej zapewniona wspaniala opieke ( bo znam Ciotki:Wiesie, Ale i Age i wiem, ze sa cudowne) najlepiej o tym swiadczy. Do ostatniego momentu walczylam sama ze soba, zeby nie zamykac Tuli, bo naprawde duzo serca wlozylam w to wszystko. Ciesze sie, ze Dzieci sa szczesliwe i tylko to sie liczy. Bardzo serdecznie pozdrawiam wszystkich Rodzicow i Dzieciaczki. Zycze powodzenia Nowemu Klubikowi.