Widok
Odchudzanie ;)
Cześć :) Kupiłam rower miejski damkę, od jutra zaczynam jeżdzić - 10 km w obie strony (nie chcę od razu dużo km, bo 5 lat nie jeżdziłam), i codziennie na dłuższe trasy bd się wybierać. Chcę schudnąć, oczywiście + dieta, zero cukru, pieczywa białego itd. Mam pyt : po jakim czasie będą widoczne efekty - że schudłam, np - po tygodniu już będą widoczne efekty ? Z góry dzięki za odpowiedzi i pozdrawiam !
Wiesz co próbowałam nie raz i nie jest to takie łatwe, kiedyś miałam badanie - kolanoskopię i przez 2 dni nie mogłam jeść nic i myślałam że na trzeci dzień będę co najmniej 2 kg chudsza ale niestety waga nie spadła ani trochę. Ale pewnie już po 2-3 tygodniach treningu i trzymania się diety, tylko pamiętaj najgorsze są słodycze, biały chleb i ziemniaki
powodzenia, ja też nawet ostatnio zaczęłam biegać i też czekam na efekty
powodzenia, ja też nawet ostatnio zaczęłam biegać i też czekam na efekty
Jeżdżę codziennie po ok. 1,5-2,5 godz. (w zależności od czasu i pogody). Odległości są różne, ok. 25km. Z diety wykluczyłam wszelkie cukry, pieczywo (czasem tylko ciemne), wszelkie gazowane napoje oraz soki (piję tylko niegazowaną mineralkę, gorzką herbatę i kawę), nie jem kaszy, ryżu i makaronów. Owoce rzadko (ze względu na cukier), dużo mięsa, nabiału i warzyw. Po ok. 1,5 miesiąca na wadze -4,5 kg. No i kondycja się poprawiła.
Nie licz na szybki efekt .I nie wchodz codziennie na wage.Na poczatku z organizmu uwalnia sie woda.Dopiero potem tluszcz .odchudzanie zaczyna sie w glowie.
Naklej na lodowce np swoje zdjecie z czasu kiedy bylas szczupla lub zdjecie osoby , ktora ma wedlug ciebie idealna wage.To pomaga;)
I nie zalamuj sie tym ,ze na poczatku waga szybko spada (patrz j/w -woda) a potem minimalnie.Zbyt szybki spadek wagi (niestety) jest prawie gwarantem tego ,ze za niedlugo dosiegnie cie efekt jo jo .
Tak czy siak ZYCZE POWODZENIA I WYTRWALOSCI!
Naklej na lodowce np swoje zdjecie z czasu kiedy bylas szczupla lub zdjecie osoby , ktora ma wedlug ciebie idealna wage.To pomaga;)
I nie zalamuj sie tym ,ze na poczatku waga szybko spada (patrz j/w -woda) a potem minimalnie.Zbyt szybki spadek wagi (niestety) jest prawie gwarantem tego ,ze za niedlugo dosiegnie cie efekt jo jo .
Tak czy siak ZYCZE POWODZENIA I WYTRWALOSCI!