Widok

Odchudzanie

Też się odchudzałam z nh ale po roku wysiadł mi żołądek od suplementów teraz chodzę na dobry fitness plus jedzenie z umiarem i zobaczyny
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Powodzenia!

Hej,ktory z ponizszych zabiegow na cialo przyniesie jak najlepsze efekty ujedrniajace i usunie mi niezbyt duzy cellulit,ewentualnie troche tkanki tluszczowej na brzuchu moglby tez zlikwidowac
- radiofrekwencja
- endermomasaż
- biostymulacja
?

Przede wszystkim dobra konsultacja. Metod jest bardzo dużo: ultradźwięki z fala radiowa, kriolipoliza, połączenie fali uderzeniowej z endermologia. Wszystko zależy od wskazań i tez od tego jaka kwotę chcesz przeznaczyć na zabiegi. Do tego oczywiście należy zrewidować dietę, ilośc wypijanej wody i dołączyć ruch (nawet regularny szybki spacer). Zabiegi bardzo pomagają, ale bez pozostałych czynników poprawa nie będzie trwała. Do tego ważne jest wykonywania pózniej zabiegow przypominających, bo sama po sobie widzę, ze regularnie wykonując endermologie praktycznie nie mam problemu ze wzrostem wagi.

albo w unikaniu podjadania jak np. koktajle odchudzające https://www.apo-discounter.pl/koktajle-odchudzajace-w-proszku-c-1044 lepsze to niż jeść słodycze

nostalgik
2018-06-11 21:49:13
z dieta tez nie mozna przesadzac, bo mozna sie wyplukac z roznych mineralow i skladnikow odzywczych. najlepiej jest wszystko ale z umiarem i nie przesadzac z porcjami, pic duże swiezej wody i regularnie uprawiac sport. Nie musi to byc zaraz jakis posrt ekstremalny, wystarczy na przyklad dziennie poswiecic pol godzinki na spacer albo na joge.
Hej,ktory z ponizszych zabiegow na cialo przyniesie jak najlepsze efekty ujedrniajace i usunie mi niezbyt duzy cellulit,ewentualnie troche tkanki tluszczowej na brzuchu moglby tez zlikwidowac
- radiofrekwencja
- endermomasaż
- biostymulacja
?

ama
2020-10-27 10:23:30
nostalgik
2018-06-11 21:49:13
z dieta tez nie mozna przesadzac, bo mozna sie wyplukac z roznych mineralow i skladnikow odzywczych. najlepiej jest wszystko ale z umiarem i nie przesadzac z porcjami, pic duże swiezej wody i regularnie uprawiac sport. Nie musi to byc zaraz jakis posrt ekstremalny, wystarczy na przyklad dziennie poswiecic pol godzinki na spacer albo na joge.
- radiofrekwencja
- endermomasaż
- biostymulacja
?
Przede wszystkim dobra konsultacja. Metod jest bardzo dużo: ultradźwięki z fala radiowa, kriolipoliza, połączenie fali uderzeniowej z endermologia. Wszystko zależy od wskazań i tez od tego jaka kwotę chcesz przeznaczyć na zabiegi. Do tego oczywiście należy zrewidować dietę, ilośc wypijanej wody i dołączyć ruch (nawet regularny szybki spacer). Zabiegi bardzo pomagają, ale bez pozostałych czynników poprawa nie będzie trwała. Do tego ważne jest wykonywania pózniej zabiegow przypominających, bo sama po sobie widzę, ze regularnie wykonując endermologie praktycznie nie mam problemu ze wzrostem wagi.

Od kilku lat chodze na silownie,trzymam diete,nie jem śmieciowego zarcia i pije wode ;) Akurat tego nie trzeba mi przypominac. Gdzie polecisz wybrać się na konsultację? Bo się zastanawiałam.

Ama
2020-11-10 11:42:22
Od kilku lat chodze na silownie,trzymam diete,nie jem śmieciowego zarcia i pije wode ;) Akurat tego nie trzeba mi przypominac. Gdzie polecisz wybrać się na konsultację? Bo się zastanawiałam.
Zaznaczę, że nie chciałam nikogo urazić. Po prostu pisze z własnego doświadczenia ;) Aktualnie chodzę na endermologię do Clinica Cosmetologica. Profesjonalny gabinet, dużym plusem sa również bezpłatne konsultacje przed zabiegiem, tak wiec dobrze jest się zapisac i zorientować, co moga polecić.A co do technologii - tak jak pisałam. Jest wiele skutecznych i w rożnych widełkach cenowych.

Monika
2018-06-11 10:40:54
Też się odchudzałam z nh ale po roku wysiadł mi żołądek od suplementów teraz chodzę na dobry fitness plus jedzenie z umiarem i zobaczyny
Jesli chodzi o cellulit to mezoterapia, jeśli boisz sie igieł to endermologia, tak jak koleżanka powyżej pisze ;)

Monika
2018-06-11 10:40:54
Dziekuje za informację, zapisałam sie na konsultację :)

ehh to nie od suplementów, tylko do tego że nie stosowałaś ich z umiarem i ze wskazanym dawkowaniem. To tak samo jakbyś powiedziała, że nie jem już pomidora, bo zniszczył mi żołądek. jprd

Nie od dzisiaj wiadomo, że najlepszym wyborem jest deficyt kaloryczny i aktywność fizyczna. Dziwne też, że od suplementów wysiadł żołądek. Na stronie https://10kg.pl/tabletki-na-odchudzanie/ piszą, że suplementy stosowane według zaleceń nie powinny zaszkodzić więc albo nastąpiło mocne przedawkowanie albo to były "suple" niewiadomego pochodzenia. Ale ogólnie dobrze, że to zostawiłaś, bo one kompletnie nie działają. Tylko deficyt kaloryczny w połączeniu ze zdrową dietą i ruchem ;)

a cos poza medycyna estetyczna? tak naturalnie?

W moim przypadku regularnie ćwiczę, przebywam sporo na świeżym powietrzu oraz staram sie zdrowo odżywiać.

projektant wnętrz warszawa

Słyszeliście o metodzie Lignaform? Na tą chwilę schudłem 20kg. Codziennie słyszę od swojej dietetyczki o czymś innym- wykłady o zdrowym żywieniu, prawidłowej diecie pozwalają mi na to aby przejść przez to ze spokojną głową, bo wiem że jestem pod dobrą opieką.

Też zawsze myślałam, że na mnie diety nie działają, albo że nigdy nie schudnę. Od 3,5 miesiąca jestem na diecie 1:1, kiedyś nazywali się dieta cambridge. Jem pyszne posiłki, a nawet niskokaloryczne słodycze. Dzięki temu nie podjadam niezdrowych przekąsek, a zawsze byłam strasznym łasuchem :D Mam stały kontakt z konsultantką, która mnie mocno wspiera i motywuje. Póki co mam kilka kg mniej, a to dopiero początek!

próbowałam najpierw diet i same w sobie nie były złe, niektóre dawały jakiś efekt. Jednak zrozumiałam po dłuższym czasie że problem leży w mojej słabej przemianie materii. Dopiero suplement kanabialica pomogł mi z tym problemem. Przyśpieszył przemianę materii i dodatkowo pomogł w pohamowaniu głodu. Dzięki nim schudłam o wiele więcej. https://konopiafarmacja.pl/olejki-cbd-cbg/275-kanabialica-krople-na-odchudzanie.html

mozna duzo schudnac na kiszonkach https://kiszonespecjaly.pl/ kiszone warzywa soki kiszone zakwasy maja dwa razy mniej kalorii

Jestem pełna i mam wiele kompleksów, ponieważ przez długi czas byłam sama, a teraz wreszcie poznałam mężczyznę i poślubiłam go. Po ponownym przeczytaniu tego artykułu odzyskałem wiarę w siebie i swoją przyszłość. https://marriage.lviv.ua/pl/ I zdałem sobie sprawę, że w naszym życiu nie powinno być rozpaczy.

W sumie niezależnie od wybranego rozwiązania, przede wszystkim obok skuteczności istotne jest bezpieczeństwo. Generalnie można szybko zredukować tkankę tłuszczową, ale cały czas obserwując, jak zachowuje się organizm. A sposobów na ten pierwszy aspekt jest mnóstwo. Chociażby opisane w takim poradniku: http://kurujsie.pl/sposoby-na-szybka-redukcje-zbednych-kilogramow-dieta-trening-aerobik-i-suplementy-ranking/

Inne tematy z forum Kobieta

Adwokat Rozwód Gdansk (9 odpowiedzi)

Witajcie, polecacie kogos rzetelnego?

dobry adwokat rozwód gdańsk (81 odpowiedzi)

Szukam dobrego adwokata, który przeprowadzi mnie przez rozwód z orzeczeniem o winie w Gdańsku....

Czy warto studiować kierunek "dietetyka"??? (8 odpowiedzi)

Witam, Czy warto studiować kierunek DIETETYKA ??? Jeśli tak,to gdzie (na jakich uczelniach...

do góry