Widok

Odchudzanie

Też się odchudzałam z nh ale po roku wysiadł mi żołądek od suplementów teraz chodzę na dobry fitness plus jedzenie z umiarem i zobaczyny
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Monika
2018-06-11 10:40:54
Też się odchudzałam z nh ale po roku wysiadł mi żołądek od suplementów teraz chodzę na dobry fitness plus jedzenie z umiarem i zobaczyny
Dziekuje za informację, zapisałam sie na konsultację :)

Monika
Jesli chodzi o cellulit to mezoterapia, jeśli boisz sie igieł to endermologia, tak jak koleżanka powyżej pisze ;)

Ama
2020-11-10 11:42:22
Od kilku lat chodze na silownie,trzymam diete,nie jem śmieciowego zarcia i pije wode ;) Akurat tego nie trzeba mi przypominac. Gdzie polecisz wybrać się na konsultację? Bo się zastanawiałam.
Zaznaczę, że nie chciałam nikogo urazić. Po prostu pisze z własnego doświadczenia ;) Aktualnie chodzę na endermologię do Clinica Cosmetologica. Profesjonalny gabinet, dużym plusem sa również bezpłatne konsultacje przed zabiegiem, tak wiec dobrze jest się zapisac i zorientować, co moga polecić.A co do technologii - tak jak pisałam. Jest wiele skutecznych i w rożnych widełkach cenowych.

Od kilku lat chodze na silownie,trzymam diete,nie jem śmieciowego zarcia i pije wode ;) Akurat tego nie trzeba mi przypominac. Gdzie polecisz wybrać się na konsultację? Bo się zastanawiałam.

ama
2020-10-27 10:23:30
nostalgik
2018-06-11 21:49:13
z dieta tez nie mozna przesadzac, bo mozna sie wyplukac z roznych mineralow i skladnikow odzywczych. najlepiej jest wszystko ale z umiarem i nie przesadzac z porcjami, pic duże swiezej wody i regularnie uprawiac sport. Nie musi to byc zaraz jakis posrt ekstremalny, wystarczy na przyklad dziennie poswiecic pol godzinki na spacer albo na joge.
Hej,ktory z ponizszych zabiegow na cialo przyniesie jak najlepsze efekty ujedrniajace i usunie mi niezbyt duzy cellulit,ewentualnie troche tkanki tluszczowej na brzuchu moglby tez zlikwidowac
- radiofrekwencja
- endermomasaż
- biostymulacja
?
Przede wszystkim dobra konsultacja. Metod jest bardzo dużo: ultradźwięki z fala radiowa, kriolipoliza, połączenie fali uderzeniowej z endermologia. Wszystko zależy od wskazań i tez od tego jaka kwotę chcesz przeznaczyć na zabiegi. Do tego oczywiście należy zrewidować dietę, ilośc wypijanej wody i dołączyć ruch (nawet regularny szybki spacer). Zabiegi bardzo pomagają, ale bez pozostałych czynników poprawa nie będzie trwała. Do tego ważne jest wykonywania pózniej zabiegow przypominających, bo sama po sobie widzę, ze regularnie wykonując endermologie praktycznie nie mam problemu ze wzrostem wagi.

nostalgik
2018-06-11 21:49:13
z dieta tez nie mozna przesadzac, bo mozna sie wyplukac z roznych mineralow i skladnikow odzywczych. najlepiej jest wszystko ale z umiarem i nie przesadzac z porcjami, pic duże swiezej wody i regularnie uprawiac sport. Nie musi to byc zaraz jakis posrt ekstremalny, wystarczy na przyklad dziennie poswiecic pol godzinki na spacer albo na joge.
Hej,ktory z ponizszych zabiegow na cialo przyniesie jak najlepsze efekty ujedrniajace i usunie mi niezbyt duzy cellulit,ewentualnie troche tkanki tluszczowej na brzuchu moglby tez zlikwidowac
- radiofrekwencja
- endermomasaż
- biostymulacja
?

albo w unikaniu podjadania jak np. koktajle odchudzające https://www.apo-discounter.pl/koktajle-odchudzajace-w-proszku-c-1044 lepsze to niż jeść słodycze

Przede wszystkim dobra konsultacja. Metod jest bardzo dużo: ultradźwięki z fala radiowa, kriolipoliza, połączenie fali uderzeniowej z endermologia. Wszystko zależy od wskazań i tez od tego jaka kwotę chcesz przeznaczyć na zabiegi. Do tego oczywiście należy zrewidować dietę, ilośc wypijanej wody i dołączyć ruch (nawet regularny szybki spacer). Zabiegi bardzo pomagają, ale bez pozostałych czynników poprawa nie będzie trwała. Do tego ważne jest wykonywania pózniej zabiegow przypominających, bo sama po sobie widzę, ze regularnie wykonując endermologie praktycznie nie mam problemu ze wzrostem wagi.

- radiofrekwencja
- endermomasaż
- biostymulacja
?

Powodzenia!

Odchudzanie samo w sobie nie jest łatwe. Wiele osób jest załamanych, ponieważ mimo diety nie chudną. Dzieje się tak, gdyż bardzo często popełniamy wiele błędów, o których napisano tutaj http://e-dieta24.pl/najczestsze-bledy-odchudzania-czego-unikac/ Właśnie te, powszechne błędy, nie pozwalają zgubić nadprogramowych kilogramów i są powodem frustracji.

ja proponuje również zapoznać się z dobrymi i złymi nawykami żywieniowymi, trochę długi artykuł, ale godny uwagi https://bodyvital.pl/odzywianie/dobre-i-zle-nawyki-zywieniowe.html

ja się odchudzam z pudełkami od wygodna dieta, schudłam już 5 kg i walczę o więcej

Warto też dodać ćwiczenia do tego. Na https://www.womenshealth.pl/ mają sporo fajnych treningów.

Monika
Tłuszcze są niezbędnym składnikiem zdrowego stylu życia. Jednak zarówno ich zbyt wysokie spożycie, jak i znaczne ograniczenie w diecie to poważny błąd żywieniowy. Należy pamiętać, o tym, że zgodnie z zaleceniami energia pochodząca z tłuszczu powinna pokrywać ok. 20-35% dobowego zapotrzebowania energetycznego. Polecam przejście na dietę bezglutenową bo jest to bardzo zdrowa dieta, jak również w badaniach naukowych wychodzi na to, ze wspomaga ona odchudzanie. Szczególnie, zę dostęp do produktów bezglutenowych obecnie jest o wiele łatwiejszy niż kiedyś. Polecam ich szukać na przyklad tutaj https://bezgluten.pl/sklep/105-produkty-sniadaniowe

Co sądzicie o odchudzaniu na orbitreku

mnie się udało schudnąć 8 kg w miesiąc gdy spożywałam nasiona marihuany polecam https://tanienasionakonopi.pl

Suplementy są ok, ale jedynie te sprawdzone i naturalne. A nie żadne nie wiadomo co zamawiane z sieci. No i trzeba sobie uświadomić, ze jest to jedynie wspomagacz i same w sobie nas nie odchudzą. Jesli chcecie odchudzić się skutecznie, będziecie musiały wprowadzić niskokaloryczną dietę oraz ćwiczyć. Jedynie ćwiczenia będą w stanie sprawić, ze nie spotkacie się z efektem jojo po zaprzestaniu diety i powróceniu do normalnego odżywiania się.
Na początek dobrze jest kupić sobie skakankę z licznikiem https://kronos-shop.pl/product-pol-4031-Skakanka-Z-Licznikiem-Regulowana-LCD.html - taka skakanka pokazuje dystans jaki się przebiegło oraz ilość spalonych kalorii.

jeśli mówimy o suplementach to sprawdzcie na początku ich skład, jeśli czegoś nie znacie to zgooglujcie. Większośc z tych produktów nawet nie ma prawa zadziałać. Nie ma tam żadnej substacji czynnej, tylko cukry i wypełniacze (zreszta to się tyczy nie tylko w sumplementach diety ale środkach na przeziębienie, na poprawę cery, na włosy itd) . Jesli już się bawić w odchudzanie z środkami wspomagającymi to polecam coś co działa. Swego czasu też miałam problem z nadprogramowymi kilogramami i wybrałam Adipex Long o przedłużonym uwalnianiu fenterminy. Przyspiesza metabolizm i tłumi apetyt przez większość dnia przez co wcale nie myśli sie o jedzeniu i podjadaniu :P Dzięki czemu dodatkowe kilogramy znikają w dosyć widoczny sposób. Warto dodatkowo dołozyć jakąś aktywnośc fizyczną, nawet małą: spacery, rower, basen... jak chcecie się dowiedzieć więcej: Natalia - 733 566 390 , powodzenia i pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Co to za pomysł, żeby brać tyle suplementów. Wystarczy dobrze się odżywiać i ćwiczyć, a na pewno się schudnie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kobieta

Sprawa karna dobry polecany adwokat Gdańsk (61 odpowiedzi)

Witam pisze z naglącą sprawą... mojego partnera czeka postępowanie karne -sprawa karna do 8 lat...

Tkaniny, materiały gdzie kupię? (28 odpowiedzi)

Gdzie jest duzy wybor materiałow , tkanin do szycia na terenie Rumi, Gdyni??

do góry