Widok

Odchudzanie

Też się odchudzałam z nh ale po roku wysiadł mi żołądek od suplementów teraz chodzę na dobry fitness plus jedzenie z umiarem i zobaczyny
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bo tak naprawdę to od diety najwięcej zależy. Sporo osób nie bardzo wie jaką dietę najlepiej jest stosować, więc od siebie mogę zaproponować catering dietetyczny od Wygodnej Diet. Na https://www.wygodnadieta.pl/ można sprawdzić jakie oferują opcje. Sam korzystam z nich od jakiegoś już czasu i jestem zadowolony. W 3 mieście liczyć można na darmowy dowóz posiłków. Na pewno warto wypróbować ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Droga Moniko! Sprawdź sobie profil Pani Moniki Dabkiewicz https://www.facebook.com/superqueensize/
Napisz koniecznie i podpytaj o treningi.
Ja korzystałam z jej usług i nie żałowałam :)

Ja zauważyłam po miesiącu.
Jak zaczynałam to nie tylko się zważyłam, ale głównie zmierzyłam. Interesował mnie obwód tali, bioder itd. Bardziej się cieszyłam z utraconych cm niż kg :)

najpierw zacznij od wizyty u psychiatry... bo trzeba miec niepokolei w głowie mysląc, ze suplementy odchudza Cie a Ty będziesz leżeć na wersalce i wpierniczać jeżyki. Rusz swój tłusty zad i zacznij się poruszać i nie mówie tu wyciąganie ręki po kolejne opakowanie słodyczy czy toczenie się (bo chodzeniem pewnie tego nie można nazwać) do osiedlowego sklepu po jeżyki, albo kinderbueno. W napisy na coli zero też radziłbym nie wierzyć. Bo ani od tego nie schudniesz ani nie bedziesz miala zębów w buzi. Ogólnie rzecz biorąc zalecam MNIEJ ŻRYĆ WIĘCEJ SIĘ PORUSZAĆ!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gratulację,ja też myślę że lepiej mieć troszkę rozbudowane mięśnie niż wałki tłuszczu,mam nadzieję że dotrwam do zamieżonego celu a czasami jest naprawdę trudno,po jakim czasie ćwiczeń widać pierwsze efekty?

Ja ćwiczyłam codziennie po 40 min. Po 2 miesiącach zazwyczaj 2 razy dziennie (wieczorem jeszcze pół godzinki). 10 kg w 3,5 miesiąca, bez diety (kocham słodycze). Waga wagą, ale sylwetka wygląda super. Wszyscy zauważyli efekty moich wypocin ;) Powodzenia :)

Teraz też to wiem,więc zero suplementów,piję 2litry wody niegazowanej dziennie do tego fitness na przyrządach 2 razy w tygodniu po półtorej godziny muszę trochę rozbudować mięśnie by spalić magazyny tkanki tłuszczowej

Suplementy to największe zło tego świata.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

z dieta tez nie mozna przesadzac, bo mozna sie wyplukac z roznych mineralow i skladnikow odzywczych. najlepiej jest wszystko ale z umiarem i nie przesadzac z porcjami, pic duże swiezej wody i regularnie uprawiac sport. Nie musi to byc zaraz jakis posrt ekstremalny, wystarczy na przyklad dziennie poswiecic pol godzinki na spacer albo na joge.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Kobieta

Tkaniny, materiały gdzie kupię? (28 odpowiedzi)

Gdzie jest duzy wybor materiałow , tkanin do szycia na terenie Rumi, Gdyni??

Sprawa karna dobry polecany adwokat Gdańsk (61 odpowiedzi)

Witam pisze z naglącą sprawą... mojego partnera czeka postępowanie karne -sprawa karna do 8 lat...

do góry