Widok
Tez polecam Sylwie i Tomka z Oddview. Dopiero odebralismy zdjecia i sa genialne. W oddview ma sie 2 fotografow w cenie jednego. Rzeczywiście sa bardzo dydyskretni. Bylem bardzo ciekawy efektu finalnego i sie nie zawiodlem. Jedyna malutka uwaga zeby zwrocic uwage zeby wychodzili na przyszlosc z inicjatywa robienia zdjec grupowych, z rodzicami, chrzestnymi bo my tego w głowie nie mielismy zupelnie i nie mamy takich pamiatkowych zdjec niestety. Ale jesli chodzi i styl fotografii to jest mistrzostwo! Zdecydowal bym sie na nich jeszcze raz!
Bardzo polecamy Sylwię i Tomka!
Duże zaangażowanie, świetna współpraca, a przede wszystkim
PIĘKNE ujęcia chwil, które wzruszają nie tylko nas, ale i gości oraz osoby, które nie były obecne w dniu ślubu, cytuję słowa cioci:):
" Bardzo Wam dziękuję za szansę, że choć przez parę chwil mogłam uczestniczyć w tak pięknym i ważnym Dniu.Bo przecież taki dzień jest jeden jedyny na całe życie.Wzruszyłam się ogromnie i łezka w oku........."
Oglądając zdjęcia możemy za każdym razem ponownie wracać do pięknych wspomnień i utrwalać je na długi czas....
Polecamy
Patrycja i Wojtek
Duże zaangażowanie, świetna współpraca, a przede wszystkim
PIĘKNE ujęcia chwil, które wzruszają nie tylko nas, ale i gości oraz osoby, które nie były obecne w dniu ślubu, cytuję słowa cioci:):
" Bardzo Wam dziękuję za szansę, że choć przez parę chwil mogłam uczestniczyć w tak pięknym i ważnym Dniu.Bo przecież taki dzień jest jeden jedyny na całe życie.Wzruszyłam się ogromnie i łezka w oku........."
Oglądając zdjęcia możemy za każdym razem ponownie wracać do pięknych wspomnień i utrwalać je na długi czas....
Polecamy
Patrycja i Wojtek
Ostatnio czytałam o tym cały artykuł. Warto się edukować w tym temacie! Poczytajcie sobie więcej: http://webmetro.pl/bez-kategorii/marketing-szeptany-wskazowki/, rozjaśni się Wam nieco gdzie można dopatrywać się marketingu szeptanego, a gdzie nie.