Widok
dokładnie Paulina :)
Dzieki Tobie właśnie go dostałam :)
Może się komuś przyda :D
Dzieki Tobie właśnie go dostałam :)
Może się komuś przyda :D
Salambo, a może byś chciała ode mnie wózek odkupić ;)? Na późniejszą jesień będę sprzedawała :) Takie cudo http://www.2o2.pl/p,pl,0938,wozek-blizniaczy-spider-3-implast.html :) Ale dużo dużo taniej oczywiście :) Sprawuje się super, ale mi już nie będzie potrzebny :) Chcę kupić spacerówkę i kiddy board, bo Tosia na zimę już duża dziewuszka będzie.
nie mam niestety kasy na drugi wózek, remont w pokoju dzieci zrujnuje nas doszczętnie i ceny węgla są masakryczne, a my mamy ogrzewanie na piec węglowy :/
damy radę i bez wózka, bo mamy duży ogród i dodatkowo parasolkę, ale nie ukrywam że podwójna limuzyna byłaby sporym ułatwieniem
tak więc póki co nie nastawiam się na kupowanie, chyba że taki wózio okaże się niezbędny
damy radę i bez wózka, bo mamy duży ogród i dodatkowo parasolkę, ale nie ukrywam że podwójna limuzyna byłaby sporym ułatwieniem
tak więc póki co nie nastawiam się na kupowanie, chyba że taki wózio okaże się niezbędny
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Szymon 05.01.2011
jeśli moge coś powiedzieć to ten wózio od MamyMarty jest jak standartowe wozki tego pokroju mogłabyś mnieć jedno dziecie w gondolce jest w komplecie adrugie niezależne ma oparcie czyli jak jedno w gondolce to drugie ma swoje oparcie i nie przeszkadza maluszkowi ale to już twój wybór przyszła mamo http://allegro.pl/item1188402170_0982_tako_wozek_dla_blizniat_duo_driver_raty.html
Salambo siedziska sa niezalezne.
Wózek jest oczywiście do odświeżenia, nie używałam go wogóle także tapicerkę trzeba wyprać. Ja nie robilam z nim nic.
Wózek jest oczywiście do odświeżenia, nie używałam go wogóle także tapicerkę trzeba wyprać. Ja nie robilam z nim nic.
Salambo a skąd jestes?
Moze do tego czasu podjadę na lody na Miszewskiego- mój nałóg:p
Moze do tego czasu podjadę na lody na Miszewskiego- mój nałóg:p
Lodziarnia Eskimo- za ryneczkiem kawałeczek.
Lody pyyyyyyyyycha :)
Lody pyyyyyyyyycha :)
Ok, to czekamy do 2 września chyba że dam rade sama podrzucić ok?
jasne :) chyba że udałoby się podjechać już 1-go, na pewno mąż wcześniej nie dojedzie :( w każdym razie konkretnie umówimy się bliżej terminu, podaj mi tylko na maila nr telefonu alb2@wp.pl
zapomniałam że Eskimo to jeszcze Miszewskiego, lody faktycznie super nic się nie zmieniły od czasu mojego dzieciństwa, pamiętam jakie tam kolejki długie były i wszyscy z termosami stali ;)
zapomniałam że Eskimo to jeszcze Miszewskiego, lody faktycznie super nic się nie zmieniły od czasu mojego dzieciństwa, pamiętam jakie tam kolejki długie były i wszyscy z termosami stali ;)
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011
Szymon 05.01.2011
My z termosem z Rumi jeździmy.......... :p
Ja pracuję na Suchaninie to mam Sobieskiego rzut beretem :)
I tak sobie wyskakuję z pracy na lody :)
Ja pracuję na Suchaninie to mam Sobieskiego rzut beretem :)
I tak sobie wyskakuję z pracy na lody :)
Tam byłam na pierwszej randce z moim przyszłym małżem :)
On tam chyba ze 30 lat jeździł na lody z Sopotu rowerem :)
On tam chyba ze 30 lat jeździł na lody z Sopotu rowerem :)
widzę, że połączyła Was miłość do lodów Eskimo :))
nie ma to jak być wiernym tradycji ;)
ja od kiedy mieszkam po za Gdańskiem bardzo rzadko tam bywam, mają jeszcze te metalowe żetony ?? ostatnio jak byłam to jeszcze były :)
nie ma to jak być wiernym tradycji ;)
ja od kiedy mieszkam po za Gdańskiem bardzo rzadko tam bywam, mają jeszcze te metalowe żetony ?? ostatnio jak byłam to jeszcze były :)
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011
Szymon 05.01.2011
taaaaaaaaaaaa :)
Mają :)
Mają :)
Niestety oddany :)
Ale z Ciebie żałosny/żałosna człowiek.Jeśli facet to na pewno nic nie rozumie a jeśli kobieta to niech się zastanowi ,że czasem w życiu róznie bywa.I żeby i Tobie się tak nie zdarzyło.A tak przeważnie bywa,że kobieta stuka się w głowę a sama potem siedzi cicho jak i jej się zdarzy.Trochę wyrozumiałości dla kobiet!Mamo czwórki dzieci-głowa do góry i zlewaj takie komentarze!