Widok
Oddam za darmo
Chociaż mam jeszcze do oddania coś.
Coś !!! nawet nie wiem jak to nazwać, ale google najlepszym przyjacielem, więc nazywa się to chyba podpórka czterokołowa dla starszej osoby. Mamy zimę, ślisko, może się przyda jakiejś babci czy dziadkowi.
Oddam za darmo. Szkoda mi to wyrzucić.
Sprzęt (składany) jest w 99% nowy.
wg mnie posiadany przeze mnie model jest bardziej ergonomiczny niż ten w linku:
http://www.galeriazdrowia.pl/produkty_szczegoly.php?idtowargrupa=44&idkatalog=65863
(też ma hamulce i koszyk)
ps (odbiór osobisty na gdańskim Przymorzu niedaleko stacji pkp uniwersytet)
Coś !!! nawet nie wiem jak to nazwać, ale google najlepszym przyjacielem, więc nazywa się to chyba podpórka czterokołowa dla starszej osoby. Mamy zimę, ślisko, może się przyda jakiejś babci czy dziadkowi.
Oddam za darmo. Szkoda mi to wyrzucić.
Sprzęt (składany) jest w 99% nowy.
wg mnie posiadany przeze mnie model jest bardziej ergonomiczny niż ten w linku:
http://www.galeriazdrowia.pl/produkty_szczegoly.php?idtowargrupa=44&idkatalog=65863
(też ma hamulce i koszyk)
ps (odbiór osobisty na gdańskim Przymorzu niedaleko stacji pkp uniwersytet)
"Niektóre rzeczy są dokładnie tym, czym są, i niczym innym."
Charles Bukowski.
Charles Bukowski.
to trzymaj to dla mnie koniecznie. jutro kupię flachę dla ciebie i odbieram jak najszybciej. sąsiad po wylewie właśnie zlecił mi zakup czegoś takiego. chciałem posiedzieć jeszcze cicho bo półwątek pięknie się bez mojego udziału rozwija, ale na taki szczęśliwy przypadek muszę zareagować. ale numer... dokładnie tego szukam :)))
przeważnie nie używam dużych liter. to nie lekceważenie kogokolwiek. to nawet nie bunt. to po prostu lenistwo
Hobo, na razie u mnie na e mailu cicho z Twej strony, dodam tylko, że nie ukrywam, że jutro ( w piątek) po południu lub wieczorem to mi pasi i się dostosuję do Twej wizyty, gdyż weekendy, które po piątku nadchodzą to u mnie płynne dość są. Ale ja nie popędzam ino tak se piszę, najwyżej w tygodniu następnym, zaklepane już masz.
ps. teraz idę spać bo nie spałem dość dawno.
ps. teraz idę spać bo nie spałem dość dawno.
"Niektóre rzeczy są dokładnie tym, czym są, i niczym innym."
Charles Bukowski.
Charles Bukowski.