Widok
Oddam/sprzedam trochę ciuchów :)
Cześć dziewczyny, mam na sprzedaż/do oddania trochę ciuchów z powodu przeprowadzki. Niestety w nowym mieszkanku nie będę miała gdzie trzymać takiej ilości ciuchów, to musiałam wybrać, czego ze sobą nie wezmę.
Załączam kilka zdjęć, rozmiary i ceny.
- bluzka bokserka New Look, roz. 40, cena 2 zł
- spódniczka jeansowa e-vie, rozmiar 42, cena: 8 zł,
- bluzka biała reserved, roz. M, cena: 4 zł,
- bluzka czarna Divided, roz. 38, ODDAM
- spodnie eleganckie czarne VILA, roz. L, nowe, cena: 15 zł,
- jeansy DNM, roz. 42, cena: 10 zł,
- różowa bluza z kapturem Aeropostale, roz. L, cena: 5 zł,
- spódniczka szara Dorothy Perkins, roz. 46, ODDAM
- jeansy, roz. 42, ODDAM
- zestaw staniczków w rozmiarach- 80C (różowy, NEXT), 80C (niebieski, COOBIE SPORT), 80D (w kwiatuszki, AVA), 75D (ciemnozielony, ESOTIQ), 36D (beżowy, bez ramiączek, NEW LOOK)- cały zestaw za 10 zł
spódniczka w kurzą łapkę, rozmiar około 40, ODDAM (do małych przeróbek jest!)
- buty skórzane, firma Annie G., nowe, rozmiar 40- cena: 10 zł
- buty nowe (chyba skórzane), firma ANEX Collection, z czubkami, rozmiar 40, cena: 10 zł
- bluzka z kwiatuszkami, firma SOCCX, rozmiar M (ręcznie przeze mnie namalowane kwiatki), cena: 8 zł
- śliwkowa bokserka, Casa Blanca, rozmiar M- ODDAM
- zielony golfik, LL&L Fabrication, rozmiar około 40, cena: 8 zł
- czarny elegancki top, LIQUID, rozmiar 42, cena: 8 zł
- wzorzysta tunika zapinana kopertowo, nowa, rozmiar L, M&S, cena: 10 zł
- t-shirt zielony ESPRIT, rozmiar L, cena: 3 zł
- t-shirt biały ABERCROMBIE&FITCH, roz. S (męska S, czyli nasze większe M), cena: 5 zł
Jest jeszcze tego trochę... :)
W środę wieczorem się przeprowadzam już, także jeśli ktoś jest chętny, to do środy prawie o każdej porze można odebrać ciuszki na Żabiance (ul. Rybacka, 3 minutki od SKM). Zapraszam :) Jeśli chodzi o ceny, to oczywiście do negocjacji :)

Załączam kilka zdjęć, rozmiary i ceny.
- bluzka bokserka New Look, roz. 40, cena 2 zł
- spódniczka jeansowa e-vie, rozmiar 42, cena: 8 zł,
- bluzka biała reserved, roz. M, cena: 4 zł,
- bluzka czarna Divided, roz. 38, ODDAM
- spodnie eleganckie czarne VILA, roz. L, nowe, cena: 15 zł,
- jeansy DNM, roz. 42, cena: 10 zł,
- różowa bluza z kapturem Aeropostale, roz. L, cena: 5 zł,
- spódniczka szara Dorothy Perkins, roz. 46, ODDAM
- jeansy, roz. 42, ODDAM
- zestaw staniczków w rozmiarach- 80C (różowy, NEXT), 80C (niebieski, COOBIE SPORT), 80D (w kwiatuszki, AVA), 75D (ciemnozielony, ESOTIQ), 36D (beżowy, bez ramiączek, NEW LOOK)- cały zestaw za 10 zł
spódniczka w kurzą łapkę, rozmiar około 40, ODDAM (do małych przeróbek jest!)
- buty skórzane, firma Annie G., nowe, rozmiar 40- cena: 10 zł
- buty nowe (chyba skórzane), firma ANEX Collection, z czubkami, rozmiar 40, cena: 10 zł
- bluzka z kwiatuszkami, firma SOCCX, rozmiar M (ręcznie przeze mnie namalowane kwiatki), cena: 8 zł
- śliwkowa bokserka, Casa Blanca, rozmiar M- ODDAM
- zielony golfik, LL&L Fabrication, rozmiar około 40, cena: 8 zł
- czarny elegancki top, LIQUID, rozmiar 42, cena: 8 zł
- wzorzysta tunika zapinana kopertowo, nowa, rozmiar L, M&S, cena: 10 zł
- t-shirt zielony ESPRIT, rozmiar L, cena: 3 zł
- t-shirt biały ABERCROMBIE&FITCH, roz. S (męska S, czyli nasze większe M), cena: 5 zł
Jest jeszcze tego trochę... :)
W środę wieczorem się przeprowadzam już, także jeśli ktoś jest chętny, to do środy prawie o każdej porze można odebrać ciuszki na Żabiance (ul. Rybacka, 3 minutki od SKM). Zapraszam :) Jeśli chodzi o ceny, to oczywiście do negocjacji :)
nie, po prostu kiedyś kupiłam w ciucholandzie tę spódniczkę, bo chciałam ją sobie przerobić, ale jak zwykle, poszła w kąt i nie chciało mi się brać za maszynę ;) a co do rozpiętości rozmiarów, to nie znacie sytuacji, że się nosi u góry 38 a na dole 42?
a spódniczka jest jeszcze dostępna :)
I proszę o nie oskarżanie o haniebne czyny, Agata może potwierdzić- była wczoraj u mnie i widziała na własne oczy zarówno ciuszki, jak i przeprowadzkę (czyt. wyniesione pół pokoju, a drugie pół popakowane) ;)
a spódniczka jest jeszcze dostępna :)
I proszę o nie oskarżanie o haniebne czyny, Agata może potwierdzić- była wczoraj u mnie i widziała na własne oczy zarówno ciuszki, jak i przeprowadzkę (czyt. wyniesione pół pokoju, a drugie pół popakowane) ;)