Widok

Odkryte buty we wrześniu

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy nie bedzie to dziwnie wyglądało??? Pomijając fakt że można zmarznąć :( Jakoś sandałki mają u mnie koniec terminu przydatności do użycia w ostatnim dniu sierpnia... ale ide na wesele i nie mam zakrytych butów
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zależy od pogody i wrażliwości stóp na zimno...
Ja noszę sandałki póki mogę... Całą zimę nie będę mogła tego robić, to korzystam...

nie patrzę na innych, bo to ja mam być happy... inni mogą nosić cały rok kozaki i nic mi do tego :) :) :)

wiesz co.. tylko my przejmujemy się takimi sprawami, jak zakryte/ odkryte buty dostosowane do pory roku. Jak obserwuje się dziewczyny np. w Londynie, to w środku zimy wyskakują w rajstopkach i odkrytych szpileczkach, bo akurat pasują im do ubioru. Moze nie jest to warte nasladowania, ale myślę, że jednorazowe wyjscie w odkrytych butach ani nie zniszczy nam zdrowia, ani nie bedzie jakąś tragedią. Najważniejsze, żebyś dobrze czuła się:)

Inne tematy z forum Wesele

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (218 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

do góry