Widok

Odległości od auta

Uprzejmie prosze o utrzymywanie odpowiedniej odleglosci od auta i nie wjezdzanie w zderzak.
Uprzejmie prosze rowniez, zeby nie jezdzic srodkiem drogi i nie urywac innym lusterek. Mozna tez przy okazji troche zwolnic i zjechac na bok (o ile nie idzie pieszy).

Z gory dziekuje.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1
A ci co parkuja autami na Pszennej,chodzi mi o zakręt to chyba stoją na drodze i parkują nielegalnie?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5
Owszem, poszerzenie przydaloby sie. Oraz obowiazkowo chodnik!!! I to oddzielony od jezdni! Ten chodnik co teraz jest - ok, ale czemu taki krotki?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
wystarczyło by żeby na skrajnych częściach drogi gdzie jeszcze są jomby nie było piaskowych garbów bo na 4 jombach spokojnie mieszczą się 2 auta bez problemu i stresu.

Miałem nieprzyjemną sytuację z jedną Panią koło placu zabaw, nie chciała jechać po tych piaskowych górkach więc jechała bliżej środka i stuknęliśmy się lusterkami. Pani mówi, że moja wina bo jej nie zjechałem, ja mówię że jej. U mnie nic Pani straciła obudowę lusterka, durna sytuacja, nikt nie czuje się winny.
Trzeba kupić kamerkę to jedyny dowód w takiej sytuacji.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jak postulowałem to w jakimś wątku o poszerzenie Pszennej o jeden JUMB, to nie było odzewu. Teraz ruch narasta. Będziemy tracić lusterka.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Czy to działo się na Pszennej?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
zgadzam się. bardzo madre. bandyci drogowi ostatni szaleją i na lotniczej i na nowatorow. apeluje o zgłaszanie tego typu na policje lub na tym formum numerow rej.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Obiecuję że spełnienie prośbę . To jest nas dwoje :-) pozdro
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry