Widok
to chyba zależy od kroju gorsetu.Ja też nie grzesze płaskim brzuszkiem,a na przykład na ostatniego sylwestra zaopatrzyłam się w gorset,dość sztywny,na takich pionowych drutach jakby i musze przyznać ze to był strzał w dziesiątkę,wystarczyło go zawiązać troszkę mocniej i miałam talię jak nigdyw zyciu:)gorzej tylko z oddychaniem,więc na slub za mocno nie wiązać stanowczo:]
Ja wstawiłam fizbiny( bo tak fakocjowo nazywaja sie owe druty) a sam gorset bedzie mocno usztywniony wiec mam nadzieje ze bedzie si.
Tym bardziej ze nie chcę sie za mocno sciskać
A mam pytanko czy masz jakieś zdjęcia z sylwestra w owym gorsecie? Jak tak to czy mogłabym prosic o kilka na meila .
Chciałabym tylko krój zgapic skoro tak ładnie wygladałaś
A mocno się musiałaś ścisnąc?
Tym bardziej ze nie chcę sie za mocno sciskać
A mam pytanko czy masz jakieś zdjęcia z sylwestra w owym gorsecie? Jak tak to czy mogłabym prosic o kilka na meila .
Chciałabym tylko krój zgapic skoro tak ładnie wygladałaś
A mocno się musiałaś ścisnąc?
Witam. Wydaje mi sie, ze bardzo ladnie leza takie ciut dluzsze gorsety, ktore nie sa odciete odrazu w pasie, bo wtedy sadelko wylewa sie dolem:-) Proponuje pojezdzic po salonach i poprzymierzac cos, moze cos zgapisz sobie:-) Pozdrawiam i powodzenia zycze.
taki troche dluzszy ,ladnie odciety gorset ma suknia farage Galaxy-tak mi sie wydaje, widzialam ja na fotkach tylko.
taki troche dluzszy ,ladnie odciety gorset ma suknia farage Galaxy-tak mi sie wydaje, widzialam ja na fotkach tylko.