Widok

Odstajacy brzuszek

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mam mały problem
Jak juz niektóre z was wiedza samam szyje sobie suknie i nie wiem w zwiazku z tym czy gorset zamaskuje mi wystajacy brzuszek?
zaznaczam ze brzuch mam od zawsze a nie wolno mi cwiczyc a może jakieś inne sposoby znacie na zgubienie brzuszka lub jego zamamskowanie?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pola dostałam
piekna suknia ,gdyby nie rozmiar wziełabym ja od ciebie.
Po za tym pieknie w niej wygladałas i nie wiem gdzie masz ten brzuszek? ja go nie widze
ja dokładnie ten sam fason gorsetu szyje tylko mniej fizbin ale moze dokupie jescze i dołoze zobacze
piekna jest naprawde i ślicznie lezy

Czy ja mogę też zobaczyć??

juz wyslalam
Moja ciekawość nie zna granic. Dziękuję za fotki. Śliczna sukienka a brzusio?? gdzie??? Ach my kobitki lubimy wynajdywać różne nieistniejące mankamenty naszej figury. Ja też tak robię, niestety ;-)))

no pod gorsetem nie widac:)oj mam tam cos czego nie powinno byc:)no wlasnie my kobitki...
Aby zgubić powiedzmy jakiś tam brzuszek -kilka pomysłów - basen, rower ( tu również nóżki się ukształtowują), seria brzuszków codziennie, bieganie ( tu też brzusio pracuje).

No to co??Do dzieła!!!

pomyslow naprawde nie brakuje tymbardziej majac obok siebie zawodowego sportowca...ale czasu brak i w moim przypadku to pozostalosc po ciazy a nie tluszczyk:)nie wytne sobie zbednej skory..
Skoro po ciąży, to niech ten brzuszek stanie się miłym wspomnieniem, że się kiedyś było przy nadziei a owocem jest Wasza córeczka ;-)

do góry