Widok
Odszkodowanie za złamana reke
Witam jestem przerażona tym co czytam. Mój syn złamał rękę podczas grania w piłkę. Jest ubezpieczony w szkole w Gothar. Dostałam 1200 zł odszkodowania i jestem przerażona tym co proponuje PZU. Moja córka w wakacje złamała tez rękę i jest w przedszkolu ubezpieczona w PZU jutro właśnie idę wszystko załatwiać zobaczymy ile mi zaproponują. Mam porównanie i nie zgodzę sie ani na 200 ani nawet na 400zl.
@Gaga:
G.wno prawda. Ubezpieczenia wcale nie sa porównywalne. Z faktu, że płacisz X i ktoś inny gdzieś indziej również X - absolutnie nie wynika, że za takie samo zdarzenie dostaniecie podobne odszkodowania.
Istotne są OWU i wysokość sumy ubezpieczenia, a nie wysokość składki - ale suwaczki po prostu tego nie kumają ;D
G.wno prawda. Ubezpieczenia wcale nie sa porównywalne. Z faktu, że płacisz X i ktoś inny gdzieś indziej również X - absolutnie nie wynika, że za takie samo zdarzenie dostaniecie podobne odszkodowania.
Istotne są OWU i wysokość sumy ubezpieczenia, a nie wysokość składki - ale suwaczki po prostu tego nie kumają ;D