Widok

Odszkodowanie za złamana reke

Zdrowie Temat dostępny też na forum:
Witam jestem przerażona tym co czytam. Mój syn złamał rękę podczas grania w piłkę. Jest ubezpieczony w szkole w Gothar. Dostałam 1200 zł odszkodowania i jestem przerażona tym co proponuje PZU. Moja córka w wakacje złamała tez rękę i jest w przedszkolu ubezpieczona w PZU jutro właśnie idę wszystko załatwiać zobaczymy ile mi zaproponują. Mam porównanie i nie zgodzę sie ani na 200 ani nawet na 400zl.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A wiesz chociaż, na jakie sumy ubezpieczenia opiewają polisy Twoich dzieci?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Te ubezpieczenia w przedszkolach są porównywalne. Syn w żłobku płacił 38 zł za rok i dostaliśmy 400 zł. Ja w pracy mam grupówkę pZU 59 zł miesięcznie i za zwichniętą nogę dostałam 825zł. A i nie musisz iść skłądać, możesz wszystko złożyć przez internet, wystarczy zeskanować dokumenty
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
masz dwa lata żeby napisać odwołanie mi z PZU przyznali 600zł za łamaną (dość skomplikowane to było złamanie)rękę po odwołaniu się i komisji 2.400zł ale znowu się chcę odwołać .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
@Gaga:

G.wno prawda. Ubezpieczenia wcale nie sa porównywalne. Z faktu, że płacisz X i ktoś inny gdzieś indziej również X - absolutnie nie wynika, że za takie samo zdarzenie dostaniecie podobne odszkodowania.
Istotne są OWU i wysokość sumy ubezpieczenia, a nie wysokość składki - ale suwaczki po prostu tego nie kumają ;D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

kolorowanki do druku (30 odpowiedzi)

czy znacie jakieś fajne strony z kolorowankami do wydruku ?

poszukiwany dobry ortopeda (22 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......

Dobry ortodonta (32 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

do góry