Widok

Odzież Comfifast , opinia .

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktoraś z mama może uzywa/ła taka odzież .?
Jaka reakcja skory dziecka , i podstawa czy dziala ?
Córka AZS , i strasznie sie drapie najbardziej wieczor/noc czasem az do krwi.
Slyszalam ze ta odziez dziala cuda .
Dlatego do Was drogie mamy pytanie , czy to dziala .

Dziekuje za opnie .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
moze jednak ktos ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
hoopop .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ta odzież stosowana w tak zwanej metodzie mokrego opatrunku rewelacyjnie redukuje swędzenie u naszego synka. Szczególnie robimy na noc taki mokry opatrunek i dzieciak normalnie zasypia. Naszą przygode z z azs dzielimy na przed i po comfifast. Zanim zrobilismy mokry opatrunek nasz synek siedział w łóżeczku drapał sie do krwi i nie zasypiał a my z nim :) jeżeli o nas chodzi to rewelacja i szacun dla firmy ktora to spriwadzila do Polski. Z tego co wiem to jej wlasciciele tez maja dziecko z ciężkim azs-em.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Potwierdzam opinię kolegi. U nas sprawuje się rewelacyjnie. My stosujemy legginsy na noc w 2 warstwach z mokrą i suchą, a w dzień nasza Hania nosi jedną parę i nawet jak się trochę podrapie to nie ma takich uszkodzeń na nóżkach jak by miała gołe. Nie zakładamy takich tradycyjnych rajstopek bo od razu mamy na nóżkach podrażnienia, zaczerwienienia i drapanie rozpoczyna się od początku.

Generalnie polecam gorąco. Ja kupuję w sklepie bestmedicalbrands jest tam fajna obsługa i dużo rzeczy można się przy okazji dowiedzieć o leczeniu dziecka
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Produkt jak najbardziej zgodny z opiniami, przesyłka zamówiona i dostarczona w bardzo szybkim tempie. Patrząc na to iż towar jest zamawiany i wysyłany zza granicy już po 7 dniach miałam go u siebie. Jak najbardziej polecam współpracę z Panem Hubertem. Poleca i zachwala tylo i wyłącznie produkty przetestowane na sobie i nie wciska czegoś co robią inni producenci aby tylko zarobić. Liczy się z tym, że produkty nie są tanie i dlatego poleca produkty tylko dobrej jakości które na pewno pomogą
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Nie mam ochoty na seks (21 odpowiedzi)

Czy jest to możliwe w zaledwie kilkuletnim związku? Rozumiem,zę rutyna może przyjść po 20-30...

endokrynolod (11 odpowiedzi)

szukam lekarza endokrynologa pilne .Prywatnie bo NFZ nie ma już miejsca, najlepiej w Gdyni

ciekawe książki dla 4 latka jakie czytacie? (58 odpowiedzi)

czy możecie polecić jakieś fajne tytuły książek dla 4 latka do poczytania na dobranoc. W...

do góry