Widok

Oferujemy przyjazną atmosferę!!!!

Jak mnie irytuję w ogłoszeniach gdy pracodawca oferuję pracę w młodym zespole ewentualnie praca w przyjaznej atmosferze. Pracodawcy : chu.. ,mnie obchodzi atmosfera czy młody zespół!!! Interesuję mnie umowa, zarobki, socjal etc... Jeżeli nie macie nic ciekawego do zaoferowania rozumiem , ale BŁAGAM nie poniżajcie się taką ofertą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bo to akurat jest najmniej istotne!!!!
popieram tę opinię 46 nie zgadzam się z tą opinią 18
zauważyłem, że niektóre firmy oferują - O MÓJ BOŻE:
- możliwość pracy w dynamicznie rozwijającej się firmie,
- możliwość rozwoju zawodowego (praca: magazynier),
- niezbędne narzędzia pracy,
- atrakcyjne wynagrodzenie, bardzo adekwatne do posiadanych umiejętności i kompetencji,
- pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku,
- wyzwania umożliwiające własny rozwój,
- odpowiedzialne stanowisko,
- pracę w wyjątkowo pozytywnym środowisku,
- promowanie produktów o wysokiej jakości z wykorzystaniem dowodów medycznych,
- przejrzyste zasady pracy,
- umowę o pracę,
- pakiet świadczeń socjalnych i opieki medycznej,
- pracę w przyjaznej atmosferze (wyjazdy integracyjne, zespołowe spotkania okolicznościowe, możliwość uczestnictwa w sekcjach sportowych firmy),
- dostęp do bezpłatnych napojów w kuchni (kawa, herbata, syropy owocowe) oraz owocowe czwartki,
- pracę wśród ambitnych ludzi z pasją,
- przyjazną i nieformalną atmosferę pracy,
- konkursy z nagrodami dla pracowników,
- system bezpłatnych, profesjonalnych szkoleń,
- pracę w międzynarodowym środowisku,
- bezpłatne materiały reklamowe,
- rzetelność we współpracy - wypłata wynagrodzenia zawsze na czas,
- udział w ciekawych projektach,
- ponadprzeciętne warunki wynagrodzenia uzależnione od osiąganych wyników,
============================
oto ściąga dla dodających swe łaskawe oferty pracy - macie skąd kopiować i wklejać to co oferujecie w ofertach pracy. zapomniałem o czymś?
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0
to skończyłaś studia czy studiujesz? zapewniam cię, że godząc się na taką płacę w przyszłości nie założysz rodziny ani nie otrzymasz kredytu. godzisz się na tak biedne życie. na takich właśnie pracowników czekają kapitalistyczni pracodawcy - by swym synkom móc kupić nowe autko - bo poprzednie jest już stare. ma prawie rok...
no ale co kto lubi i jak co lubi
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Atmosfera musi być miła jeśli mamy przebywać w lokalu zw dalej zakładem pracy przez dłuższą część dnia !!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Widziałem jak kilku pracowników pizzerni rozmawiało z osamotnionym szefem aż mi go żal było .A kilka dni później na szybie lokalu kartka : dostawców pizzy z samochodem miła atmosfera itd. :)
Wierzę Ci , sam pracowałem w zespole miłym do bólu gdzie "świnie" i cicha dyskredytacja były na porządku dziennym :( współczuję każdemu kto pracuje w stadzie os ... ten był żądlony
z 1000 to przesadziłaś... chyba że na utrzymaniu masz ... telefon
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
stefczyk się przewija po raz enty na różnych tematach. daj już na zluzowanie ze stefczykiem...
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
pewnie z tego samego powodu dla którego takie cymbały jak ty donmon zostają kapitalistami i prawią mądre wywody w swych jeszcze mądrzejszych wypowiedziach - niestety bez racji bytu. jeśli jako pracodawca do swych "roboli" również tak trzepiesz trzy po trzy to szczerze im współczuję. jaki piękny i słoneczny dzień dziś mamy, nieprawdaż?
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1
niestety, po moich doświadczeniach z ostatnimi pracodawcami (włączając znęcanie się i mobbing, porzucanie pracy przez ludzi, choroby, załamania nerwowe u współpracowników) przewartościowałem sobie cały system. Wolę pracować za mniej ale spokojniej, zdrowie jest priorytetem (fiknąłem na zawał ok. 40 roku życia przez ciągłe awantury w pracy). Nieustanna zła atmosfera w pracy wyniszcza, sprzyja błędom, sr*czce w niedzielę i ogólnemu paskudnemu samopoczuciu. Nie i jeszcze raz nie. Ale to mój wybór, niech każdy decyduje za siebie.
Ale po paru latach w kiblu najwięksi twardziele wymiękają. Wiem co mówię (najpierw budżetówka, parę lat w korpo, potem małe prywatne firmy z branży budowlanej).

pozdrawiam i nie dać się!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
napiszę to dużymi literami aby dotarło do większości dających oferty pracy - CO MNIE INTERESUJE WASZA WSPANIAŁA PRZYJACIELSKA ATMOSFERA? CO MNIE INTERESUJE PRACA W MŁODYM / STARYM/ DYNAMICZNYM LUB I NIE TEAMIE? CO MNIE INTERESUJE OKREŚLENIE "FANTASTYCZNE WYNAGRODZENIE" ADEKWATNE TO CZEGOŚ TAM I STO PREMII... POMYŚL MĄDRALO, ŻE MNIE BARDZIEJ INTERESUJĄ KONKRETY: JAKIE OFERUJESZ ZAROBKI, JAKĄ FORMĘ UMOWY I ZAKRES OBOWIĄZKÓW!!! A JEŚLI UWAŻASZ, ŻE NIE POTRAFIĘ WSPÓŁPRACOWAĆ W GRUPIE LUB JESTEM PRACOWNIKIEM BLEE BO NIE INTERESUJĄ MNIE TWOJE OGÓLNIKI TO STUKNIJ SIĘ W TEN ZAKUTY ŁEB I POSTAW PRZEZ CHWILĘ NA MOIM MIEJSCU. NO ALE DO TEGO TRZEBA ODROBINY WYOBRAŹNI A NIE ETYKIETKI "KIEROWNIK", "DYREKTOR", "PREZES", "HR MANAGER" CZY INNY "SPECJALISTA OD SIEDMIU BOLEŚCI"
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie zgodzę, się ja pracuję w Stefczyku i wg mnie atmosfera w pracy sprawia że pracujemy efektywniej. Dla mnie to super ważne a poza tym oferuje wiele innych rzeczy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Na rynku pracy przeważają konfidenci, tchórze i głupole. Dlatego będzie nadal tak jak jest. Apele zdadzą się na nic.

Tak na prawdę nie ma co sobie nic zarzucać. Gdyby w miejsce Polaków wstawić tutaj Niemców, Amerykanów, czy innych będą oni tak samo bezradni jak my. Taki system.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
A, i uważam, że takich ludzi jak ja właśnie brakuje. Niestety większość ludzi ma twoje podejście- wolą czekać aż im z nieba spadnie superoferta szefa firmy za kilkanaście tysięcy na miesiąc. Nie lepiej w tym czasie zdobywać doświadczenie? Skoro nie pracujesz a masz co jeść to zapewniam cię, że idąc do pracy za 1000zł nie zbiedniejesz.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 17
Oczywiście, lepiej usiąść na d*pie przed telewizorem, narzekać jaki ten świat jest zły i żyć na garnuszku mamy. Mam 20 lat, niedawno skończyłam szkołę, nie miałam żadnego doświadczenia na stanowisku, które teraz zajmuję. Cieszę się, że dano mi tą szansę. Wolę 1100zł i biedne życie na własny rachunek niż unoszenie się honorem i walkę z polskim rynkiem pracy. Tym bardziej, że na tym etapie swojego wykształcenia i doświadczenia mogłabym co najwyżej liczyć na bezpłatny staż.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 15
Ja bym chciala moc szukajac pracy mowic wprost ze chce pracowac zeby zarabiac pieniadze na zycie,

ze wysokosc wynagrodzenia ma dla mnie pierwszorzedne znaczenie bo wlasnie po to ide do pracy,

ze gdybym nie musiala pracowac to dla hobby nie przychodzilabym do tego biura

a czy chcialabym sie ze wspolparcownikami spotykac na gruncie prywatnym to moja osobista sprawa.

Chcialabym moc szczerze twierdzic ze jest mi obojetne: kwiatki-s****ki, imprezy pracownicze, "atmosfera".

Chce rzetelnie wykonywac swoje obowiazki i dostawac za to pieniadze. To oznacza praca a nie "atmosfera" i inne guana.

Ludzie, nie dajcie sobie robic wody z mozgu bo mamy swoje prawa, w tym do bycia traktowani uczciwie a ogloszenie z bzdetami i sugerujace ze po bzdety przychodzisz, to po prostu rodzaj oszustwa.

(Dodam ze jak zobaczylam naglowek tematu to az sie we mnie zagotowalo, tak mnie razi ten zwrot gdy chodzi o oferty pracy.

Choc... przynajmniej pomaga odsiac oferty powazne od spamu.)
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 0
wątpie żebyś znalazła kiedyś lepiej płatną pracę skoro uczysz teraz pracodawców że za 1100zł możesz pracować to czemu za parę lat ci pracodawcy mają dać ci więcej skoro takich ludzi jak ty w polsce nie brakuje.pracując za takie pieniądze dziewczyno psujesz rynek pracy dobrze ze chociaż robisz konkurencję ukraińcą.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 3
99% jakie dokładne dane :D
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
a dokładnit tak jest....99% pracowników w cv w zaletach pisze właśnie "sumienność" lub "sumienne wykonywanie zadań"
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9
"przyjazna atmosfera" to jest pojęcie względne ;)

a "praca w młodym zespole" - rzeczywiście może oznaczać, że 30 + nie mają czego tam szukać ;)
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
To tak jakby człowiek szukający pracy dał w ogłoszeniu, że będzie sumiennie wykonywał swoje obowiązki. Przyjazna atmosfera ma być i już i to jest pewnik. Najlepiej niech jeszcze piszą, że oferują wodę do picia i papier toaletowy w kiblu.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry