Widok

Ogłoszenia o pracę na trojmiasto.pl bez Rumi, Redy itd.

Witam, zauważyłam, że wyszukując ogłoszenia o pracę nie mogę wybrać ogłoszeń z tzw. okolic Trojmiasta (Rumia, Reda, Banino, Suchy Dwór itd.). Czy ktoś się orientuje, skąd taka zmiana? Czy to błąd czy celowe działanie portalu? Z góry dziękuję za info. pozdrawiam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej ;) Ja jestem z Rumi i wczoraj też to zauważyłam. Podbijam, hop, hopsa !!!!!! Proszę o odpowiedż.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
to chyba był błąd - dziś już wszystko "po staremu" :)
Nie wiem czy błąd czy celowe działanie, ale dla mnie wygląda mi to na dyskryminację mniejszych miejscowości. Sam mieszkam w Gdańsku lecz współczuję ludziom z tzw. 'dużego' Trójmiasta i okolic...Na szczęście są tż inne portale niż Trójmiasto i naprawdę warto z nich korzystać, ponieważ od czasu wprowadzenia ostatnich zmian w wyglądzie ogłoszeń w wyszukiwarce (X-XI 2013) są one nieczytelne, a ich przeglądanie bywa irytujące. Ponadto coraz częsciej się powtarzają stałe ogłoszenia i portal ten schodzi przez to na psy, ale to moja opinia.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
a jakie portale z ofertami pracy polecacie oprócz tego?

Inne tematy z forum Praca

PRACA SEZONOWA ZA GRANICĄ (30 odpowiedzi)

Cześć, intersuje mnie praca za granicą. Zbieranie owoców lub warzyw. Gdzie najlepiej szukać...

Wyjazd za granicę za pośrednictwem agencji pracy (3 odpowiedzi)

Szukam sprawdzonej agencji żeby wyjechać za granicę do pracy .myślałam o holandii,anglii . praca...

do góry