Widok

Oj te choroby..

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
straszne teraz te choroby u dzieci
byliśmy dzisiaj u lekarza bo najpierw było zapalenie oskrzeli w miare wyleczone , później zapalenie krtani ale już było wszystko ok a od wczoraj gorączka 38,5 , katar i obudziła się ze spuchniętą buzią i oczami okolicą nosa, po prostu masakra , oczywiście do lekarza okazało się że to też angina bo nalot na migdałkach i opuchlizna od zatok, dostaliśmy antybiotyk i do nosa różne rzeczy ale jak będzie się utrzymywało albo jak będzie gorzej mamy iść na sor . Czy ktoś miał coś takiego bo się zastanawiam czy raczej to minie czy lepiej iść na ten sor ? sama już nie wiem i się denerwuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jeśli Twoje dziecko chodzi do szkoły przedszkla, wez pod uwage ,aby najbizszy miesiac dwa posiedziało w domu.....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
U nas ponad dwa tyg 4 dniowa gorączka jakiś wirus głupi ,a teraz katar i duszący kaszel,zmian osłuchowych nie ma..
Inhalować i inhalować.. w razie pogorszenia do lekarza.
U mojego syna podobne objawy temperatura od niedzieli i katar ,kaszel od poniedziałku , u nas u lekarza od razu pobieraja krew z palca wiec po paru minutach wiadomo co za paskudztwo tak ze wirus jakiś się przyplątał .Osłuchowo czysty .
a możesz zdradzić jaki to lekarz i gdzie przyjmuje ? Chętnie tam się przepiszę z dzieckiem
No niestety nie w Polsce .
i tak powinno być też w pl..
Czasami się zdarza,że leczysz lekami wgl nie na dana chorobę.
Krew z paluszka i wiadomo ,może gdzieś tak jest ,ale nie słyszałam.
Na ul. Jasieńskiej w Gdańsku przyjmuje prywatnie pani dr, która zawsze sprawdza crp jak przychodzi chore dziecko.
przecież CRP każdy może prywatnie zawsze zrobić.....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
To chyba taniej pójść rano do laboratorium i zapłacic pare złoty i po paru godzinach z wynikami do pediatry na nfz.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mój synek 2 tyg.kaszlal..inhalacje 3 razy dziennie..i słabo pomogło..kupiłam banki bezogniowe,sama postawilam (bardzo latwo)2 dni i jak ręka odjąl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
a gdzie kupić takie bańki bezogniowe i czy nie ma jakiś przeciwwskazań bo moje dziewczyny też kaszlą
Ja dawno temu kupiłam bańki w dużej aptece. Ale jeśli nie masz pojęcia o stawianiu, na pierwszy raz radziłabym poprosić kogoś, kto to robi.
do asienkaj Ja kupilam w aptece gemini przez internet. Dużo informacji na temat stosowania baniek można zaczerpnąć ze strony medplus.pl. Pozdrawiam i życzę dużo zdrówka.
Napewno nie wolno stawiać baniek jak oskrzela są zaatakowane.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

do góry