Widok

Ok, niech stracę....

Poznajmy się Temat dostępny też na forum:
Właśnie wyjątkowo jechałem N13 na Chełm.
Oczywiście z EPICKĄ ZAJE**STĄ blondi, którą jacyś idioci puścili samą do domu autobusem...

Oczywiście wysiadła na moim przystanku. I bezczelnie wyprzedziła mnie idąc 4 kroki przede mną tym samym tempem ;)

Oczywiście 2.5 minuty zmagałem się z tym, żeby zagadać, że ją odprowadzę czy coś - po czym ona poszła w swoją stronę a ja swoją...

Fu*k my life... ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Dziecko szczęścia i radości :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Co to wiosna robi z człowieka... ;]
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Może się mylę, ale na Chełm to raczej S7 do Warszawy potem E372 na Lublin i za Lublinem w E373... N13 nie kojarzę ;P
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wdr, w Gdyni nocne nie jeżdżą? ;P

A na poważnie: Aradash, było zatytułować "Epicka blondi, która dnia... jechała autobusem N13 POSZUKIWANA! PILNE!!!" ;)
A, i wrzucić do działu ogłoszeń SPOŁECZNOŚĆ/POSZUKUJĘ PEWNEJ OSOBY :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Aradash nie pisze, że Jej poszukuje.
Może tylko chciał się pochwalić, ze na 2,5 minuty krew krew z mózgu spłynęła Mu w dolne partie ciała? ;>
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Aradash chciałby ją znowu zobaczyć, tak sądzę, nie założyłby wątku, gdyby to była błahostka ;P

>krew z mózgu spłynęła Mu w dolne partie ciała? ;>
W nogi? :P
Najwyraźniej stan odpływu krwi utrzymuje się nadal, bo nie zagląda tu, żeby skomentować ;))
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Może nie ma czasu, bo akurat wiesza bannery na Chełmie ("Blondi...szukałem Cię całe życie! Odezwij się").
Albo bardziej pragmatycznie: przekupuje kierowcę autobusu o zapis z monitoringu ;)

Faktycznie, to by tłumaczyło jego nieobecność na forum ;P

@ A na poważnie: Aradash, było zatytułować "Epicka blondi, która dnia... jechała autobusem N13 POSZUKIWANA! PILNE!!!" ;)

Albo prościej Kozak w necie, du.. w świecie ;]
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

A jak byś o sobie powiedział, wdr'ku? ;>

@ Aradash:
>Oczywiście 2.5 minuty zmagałem się z tym, żeby zagadać, że ją odprowadzę czy coś - po czym ona poszła w swoją stronę a ja swoją...

Może to i lepiej. Taką propozycją w środku nocy mógłbyś ją zwyczajnie wystraszyć ;) A skoro wysiadła na Twoim przystanku, to pewnie jeszcze będziesz miał okazję ją spotkać.

O sobie powiedział bym wszystko, ale nie wszystkim ;P

A co byś powiedziała o sobie ? ;]

Hahahah ;)
Jak ja spotkam jeszcze to zagadam ;)
A spotkam, bo jakaś nowa twarz.

Problem był w tym, że byłem totalnie pijany więc... wyobraź sobie, że jesteś drobną wysoką laską i jakiś bełkoczący dziwny koleś śledzi Cię w środku nocy a na domiar złego jeszcze czegoś od Ciebie chce :>

Mam czas ;) Wątek nazwany poprawnie ;)

Przy okazji... Jak powszechnie wiadomo faceci puszczają kobiety w drzwiach nie dlatego, że są gentlemanami i chcą im ułatwić przejście, ale dlatego że patrzą na ich tyłki. Analogicznie wydedukowałem ostatnio, że również nie całowało się niegdyś kobiet w rękę bez powodu - otóż na prawej ręce jest pierścionek zaręczynowy lub obrączka ;>

Oooo jednak ktoś gada do rzeczy na tym forum ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

"Najwyraźniej stan odpływu krwi utrzymuje się nadal, bo nie zagląda tu, żeby skomentować"
Nie zagląda żeby skomentować - bo znalazł pracę na pełny etat - niestety póki nie przekona wodza że wie co robi nie może pracować z domu :D
Cholera mówię o sobie w 3 osobie...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

>drobną wysoką laską

drobna i wysoka się kłócą :P
albo drobna, albo wysoka ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

*szczupła wysoka

wysoka... d*pa tam wysoka... *wyższa niż większość
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

No! Teraz jest ok ;)

*wyższa niż większość = wyższa niż Aradash