Widok

Okapy - macie u siebie?

Witam. Zastanawiamy się nad kupnem okapu. Mieliśmy swojego czasu, ale pracował bardzo głośno. Teraz już takiego nie chcemy. Czy za mniejszą kwotę można kupić coś solidnego i cichego? Jak jest u was? Obywacie się bez okapu czy macie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie płacą mi za reklamę, nie będę podawał marki, ale są. Przy takim jaki mam, to w dostępnej skali siły ciągu 1-9, do 3, w salonie (kuchnia otwarta na salon) można słuchać sprzętu (w tym telewizora). Na 1 to przy wyciągu trzeba się wsłuchać, czy chodzi.
Zwracam uwagę, że wyciąg musi być podłączony do indywidualnego pionu wentylacyjnego. W domu to spoko, w bloku może być problem. Z mojego doświadczenia wynika, że praca okapu w funkcji pochłaniacza zapachów, nie jest satysfakcjonująca.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Co kupić - wyposażenie

Aranżacja wnętrz/ wyposażenie (40 odpowiedzi)

Niebawem wraz z moim narzeczonym w końcu przeprowadzamy się do nowego mieszkania. Póki co panele...

Wyposażenie łazienki (55 odpowiedzi)

byłam już w tylu sklepach i jestem załamana... szukamy kompletnego wyposażenia łazienki, od wc po...

gdzie kupić rolety (85 odpowiedzi)

Witam, chcę kupić rolety na okna, takie gotowe bo są sporo tańsze niż robione na zamówienie,...

do góry