Widok
Okna Winergetic Premium Passive Oknoplast opinie
Witam,
Budujemy dom pasywny i jesteśmy zainteresowani modelem okien winergetic premium passive. Konsultowałem się z 2 architektami i wyrazili pozytywną opinię na temat tej stolarki. Chciałbym jednak dopytać jak z wrażeniami użytkowników takich okien? Faktycznie systemy godne polecenia?
Budujemy dom pasywny i jesteśmy zainteresowani modelem okien winergetic premium passive. Konsultowałem się z 2 architektami i wyrazili pozytywną opinię na temat tej stolarki. Chciałbym jednak dopytać jak z wrażeniami użytkowników takich okien? Faktycznie systemy godne polecenia?
Moja siostra ma dom pasywny i te okna. Bardzo zadowolona. Chwaliła, że okna były ich najlepszym wyborem w całym domu, bo reszta instalacji pracownicy to niestety już była loteria. Podziwiam, że chcecie mieć dom pasywny bo wiem ile siostra przeżyła przy budowie z mężem, ale teraz po całych perypetiach wreszcie mieszkają w domu i już jest dobrze. Czy mam ją wobec tego o coś zapytać?
Po kilku latach mieszkania już w domu, mogę powiedzieć, że okna to był jeden z lepszych wyborów w całej budowie. Okna 3 szybowe - nie pamiętam modelu, bo mąż to załatwiał. Jakość Oknoplast jest wysoka, warto swojej ceny chociaż i tak udało nam się kupić w trakcie promocji zimowej więc cena była przyjemna.
Podsumowanie:
Okna Winergetic Premium Passive to popularna i wysoko oceniana opcja dla domów pasywnych, rekomendowana przez architektów i kierowników budowy. Użytkownicy podkreślają doskonałe parametry termiczne, szczególnie niskie wartości Uw i Ug, oraz zadowolenie z jakości i trwałości produktu po latach użytkowania. Okna 3 i 4 szybowe tego modelu sprawdzają się w praktyce jako jedna z lepszych inwestycji w budowę domu pasywnego, a dostępne promocje mogą obniżyć koszty zakupu. Producenci takie jak Oknoplast oferują konkurencyjne ceny i wysoką jakość wykonania, co czyni je godnym polecenia wyborem dla inwestorów budujących domy pasywne.