Widok

Okulista dr. Hanna Dembicka

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy ktoś był u tej Pani. Ja dostałam od nije skierowanie na konsultacje, bo grozi mi cc ze względu na stan oczu. Proszę o o kilka słów.
Może ktos żna jakiegos dobrego specjalistę okulita w Gdańsku?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dr Paweł Lipowski ze Swissmedu
dr Sildatke z przychodni na Wejhera
dr Kościelna z Visusa

ze wskazaniem na tego pierwszego - też byłam u niego na konsultacji przed porodem.

image
lemka pozwolili Ci rodzić normalnie?ja mam wadę -7,5 i jakieś małe zmiany na siatkówce, no i stąd ta konsultacja

Lipowski miał właśnie wątpliwości, ale Zaspa swoje - po konsultacji u ordynator rodziłam naturalnie (już kiedyś o tym pisałam). Lipowskiego bardzo Ci polecam, przyjmuje na Skłodowskiej, sama do niego trafiłam z polecenia od innej lekarki. Jest dr. med.

image
hmmm no to wybiorę się do Lipowskiego, lepiej iść do lekarza z polecenia a nie w ciemno:)dziękuję Ci. A kiedy kazali Ci przyjść na ostateczną konsultację bo mi w 30-34 tyg ciąży, nie wiem czy to ma znaczenie, ale na wszelki wypadek zrobię tak jak mówili

Ja chodziłam też do okulisty na Zaspie i to ona mi na wizycie kazała iść do góry na oddział na konsultację. Było to przy okazji zwykłej wizyty.

image
NIE POLECAM. BRAK KOMPETENCJI. PROTEKCJONALNE PRZEPROWADZANIE WYWIADU Z PACJENTEM ORAZ TOTALNIE BŁĘDNA DIAGNOZA. NIE REKOMENDUJĘ. NIE WARTO TRACIĆ WZROKU.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
Zgadzam się w stu procentach. Brak chęci w ogóle do przeprowadzenia rozmowy z pacjentem, nie wspominając już o odpowiedzi na pytania dotyczące diagnozy. Diagnoza oczywiście okazała się być błędna po konsultacji z innym okulista
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wakacje z dziećmi (118 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

pomóżcie-pomysł na własny biznes (103 odpowiedzi)

podpowiedzcie,co mogłoby wypalić w małym mieście,myślę,by wreszcie wziąć sprawy w swoje...

jak nauczyć pić ze słomki i kiedy? (14 odpowiedzi)

drogie mamy, mój synek ma roczek, chciałaby nauczyć go pić ze słomki, ponieważ on nie lubi pić z...

do góry