Widok

Okulista dziecięcy

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam! Szukam dobrego okulisty dziecięcego zarówno prywatnie jak i na Nfz. Nic wielkiego się nie dzieje ale chcemy sprawdzić wzrok 7 latki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

My kilka tygodni temu byliśmy z 7 latkiem w przychodni Sanitas u dr Czekaj

My bylismy z 3 latkiem w BiN - Med w gdyni redlowie. Sympatyczna pani doktor szybko nawiazala kontakt z synkiem. Polecamy

Skorzystałam z porady i poszliśmy do dr Czekaj w Sanitasie. Pomyślałam, że napiszę swoją opinię - może ktoś z niej skorzysta. Jeśli chodzi o wynik badania to jest ok, byliśmy potwierdzić u innego okulisty. Więc w tym temacie się nie czepiam. Ale jako okulisty dziecięcego to ja bym tej Pani nie polecała. Córka owszem duża dziewczynka, lat 7 ale to nie znaczy, że nie może się bać (tymbardziej skoro była to jej pierwsza w życiu wizyta u okulisty i pierwsze w życiu badanie). Podejście Pani doktor do dziecka, które się boi - beznadziejne. Nie polecam. Z czystym sercem mogę za to polecić Panią doktor Zachariasz z Lens Gabinety Optyczne. Byliśmy tam wczoraj, Pani doktor przemiła, podejście do dziecka super a i badanie bardzo dokładne.

Ja się przeprowadziłem na studia do Krakowa i jak nie miałem nigdy problemu z oczami tak teraz szukam jakiegoś sprawdzonego okulisty. Sugerując się wyszukiwarką trafiłem na stronę http://www.okulistamierzwinska.pl/ i czytając opinie to sa bardzo pozytywne. Pani Mierzwińska jest doświadczonym okulistą i teraz pytanie czy warto zapisać się do tej Pani od razu czy znacie jeszcze jakichś okulistów z wieloletnim stażem?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Na Żabiance niedaleko SKM jest optyk ktory od razu robi też badania na okulary, bardzo sympatyczny i tani.

Inne tematy z forum Zdrowie

Środki na przedwczesny wytrysk (7 odpowiedzi)

Jakie znacie najlepsze sposoby na przedwczesny wytrysk? Ogólnie trochę zawiodłem się na...

poszukiwany dobry ortopeda (20 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......

onkologia na Zaspie?? (12 odpowiedzi)

jaka jest Wasza opinia na temat oddzialu onkologicznego na Zaspie. Pilnie potrzbuję informacji na...

do góry