Widok

Oleńka czy Orchidea??

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Pomózcie mi prosze bo nie wiem na ktory lokal sie zdecydowac :(
Narazie nie mam możliwości zeby pojechac i zobaczyc te sale dlatego prosze Was o rade!!Jeżeli macie jakies fotki z tych miejsc to przeslijcie koniecznie!W sumie zdecydowalismy sie juz wstepnie na Oleńke ale teraz dowiaduje sie o niej dziwnych rzeczy i to mnie martwi :(
Czekam na info, z góry dziekuje....
Aha czy ktoś we jak tam jest z terminami??Nas interesuje 16 czerwiec 2007!!Mam nadzieje, że nie jest tak jak w Oleńce że z dwuletnim wyprzedzeniem robi sie rezerwacje ;P
buziaki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mogla bym tez poprosic o zdjecia z tych dwoch restauracji. Dzieki...
Znam tylko strone Oleńki www.dworekolenka.pl
Tam maja wsio pieknie napisane ale w rzeczywistości jest troszke inaczej!!
Miałam tam zarezerwowana sale ale rezygnuje!Stwierdziliśmy że orchidea jest (dla nas)dużo lepsza i wcale nie droższa niż Oleńka bo jak się okazało w Oleńce płaci sie 120 od osoby + poprawiny 15 od os.a w Orchidei 135 od osoby a za poprawiny zero!Więc wychodzi na to samo tyle, że Orchidea jest na wyższym standardzie ;D
czy te restauracje maja swoja stronke?
jesli tak, moge prosic :-)
pozdro

orchidea jest dorzsza tylko o 15zl, wiec nie jest zle.
a co do poprawin to nie ma problemu, mozna zrobic jeszcze raz na glownej sali gdzie sie mialo wesele, albo na sali ogory, ktora jest mniejsza. z tego co pamietam to koszt to kolo 500zl, ale tego nie jestem pewna.
a jesli potrzebujesz tez pokoji to w orchideii jest ich 12 w cenie 100zl/2 osoby, lub 120/4. w olence jest taniej, ale roznica w standardzie pokoji jest duza ( szczegolnie lazienki ).
pozdrawiam i wiesz chyba najlepiej pojechac i pogadac:)
kasia
bde33xuw - Jejciu teraz to dopiero mam dylemat :( Oba miejsca są ok - orchidea moim zdaniem lepsza ale z kolei drozsza wiec nie wiem co zrobimy...
A czy orientujesz sie może jak w orchideii jest z poprawinami??ile placi sie dodatkowo ??
ja sie wlasnie staram wyslac Ci zdjecia z jednego i drowiego miejsca - mam nadzieje, ze Ci pomoga w wyborze:)

pozdr
kasia
Ok :) dzieki pozdrawiam
Milunia jak znajdę chwilkę wolnego czasu to wyslę ci zdjecia na meila Oleńki z zewnątrz...pozdrawiam...

dziewczyny każdy ma swoje zdanie i tak to juz jest trzeba samemu sie przekonać co i jak ja dopiero tutaj na tym forum spotkałam się z krytyką co do Oleńki to nie przypomina takiego dworku jak np. dworek w Bychowie raczej ośrodek wypoczynkowy, co do płytek na sali tanecznej to nie wiem czy są śliskie ale ostatnio 2 tyg. temu była na weselu w hotelu 3* i tam tez były płytki...ja o tej sali dowiedziałam sie od mojego taty kolegi który robił tam wesele swojej córki i ją zachwalał...z pewnościa nei jest tam aż tak pięknie jak w hotelu ale przy własnej inwencji twórczej sale mozna naprawde pięknie udekorować...także pojedzcie same, sprawdzcie i wystawcie własną opinie na temat tych miejsc...my potrzebujemy dużej sali bo wesele mamy na ok. 130 osób a ile bedzie zobaczymy wiec koszty dla nasz również sie liczyły a nie chcieliśmy aby goście wychodzili głodni...naoglądaliśmy sie sporo sal w hotelach również ale niestety koszty były ogromne...miłego oglądania...

Słyszałałam, że to wogole nie przypomina dworku, że jedzenia owszem jest duzo ale bywa nieświerze, w sali do tańczenia podłoga jest z płytek i podobno strasznie ślisko jest, itp. Zdania są naprawde bardzo podzielone a ja już sama nie wiem w co wierzyć.Jedni mówią, że jest naprawde super miła obsługa, piękna okolica,jedzonko bardzo smaczne i bardzo dużo,no a jedni.....Ale są gusta i guściki!Najlepiej samemu pojechać i wsio zobaczyć, jednak w moim przypadku to narazie niemożliwe:(
Ze zdjęc które widziałam dotychczas wcale to nie wygląda tak żle jak niektorzy opisują!!Sale całkiem całkiem tylko własnie ciekawa jestem jak to jest z tym parkietem z płytek!Może nie bedzie tak zle ;)! Wiem, ze pare osób(z forum) robi tam wesele więc licze że od nich dowiemy się czegoś wiecej ;) Jak narazie nikt z mojej rodziny bawiącej sie tam nie narzekał więc może to tylko wymysły innych ludzi!! Ci którzy mówili mi same negatywne rzeczy o tym dworku nie mieli tam wesela, tylko dowiadywali sie od znajomych, a czasem ludzie lubia dopowiadac sobie rozne rzeczy!Ja mam nadzieje ze bedzie wszystko ok tymbardziej, że już zarezerwowalismy wstepnie temin
My mamy taki sam dylemat. Napisz, prosze, co zlego słyszałaś o Oleńce. Sala w Orchidei jest bardzo ładna. pozdr
do góry