Widok
One World - Pytanie?
http://www.oneworld24.com/praca-w-oneworld pracował lub pracuje ktoś w tej firmie w 3city?
Witam też szukam odpowiedzi na to pytanie, ale bez rezultatu :( Widzę, że otworzyli proces rekrutacyjny na kurierów, złożyłem tam swoje CV. Odezwał się gościu kilka razy. Ostatnio pisal, że na drugi dzień ktoś się odezwie w celu ustalenia warunków i do tej pory nikt sie nie odezwał. Wysłałem meila z zapytaniem czy jest ta pracy czy nie, ale cisza ani me ani be..... To chyba jakas lipa
Jestem byłym pracownikiem tej firmy. ..Cała polityka firmy opiera się na jednym wielkim KŁASTWIE! Zwlekają z wypłatami, nie rozumiem tego, bo należą się jak psu buda, za jakiś czas jeszcze grube odsetki od tego zapłacą. Zero kontaktu, zero pieniędzy, jak już uda się z nimi skontaktować to "prezesa nie ma" - normalne, pracując tam też tak było. Prezesa nie było dla nikogo, a telefon do niego kosztował 100 zł kary. Śmiech na sali, "poważna firma, poważne przedsięwzięcie". .. Nikomu nie polecam współpracy z firmą OneWorld24! Ludzie pracują na umowach zlecenie, a traktowani są jakby pracowali na umowę o prace, z tymże nie mają żadnych praw, nic im nie wolno, tylko muszą! Niedługo sprawa zostanie nagłośniona i postaram się o to osobiście, niech nie zdołają już nikogo zrobić w przysłowiowego balona!