Widok

Ooooo

Nie wiem, ile"ooo" trza dać, żeby automat łyknął jako tytuł wątku
Administracja Forum wyodrębniła śmietnik na którym trzoda grasuje, jako osobny dział.
"Polityka" już nie jest poddziałem hp.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

Żadko to robię ale zacytuję sam siebie:
"Teraz to się dopiero trzoda zrobi agresywna."
Powinienem napisać: a nie mówiłem! Ale nie napiszę. Niech trzoda ma trochę radochy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Cross
Jeżeli poniektórych forumowiczów nazywasz trzodą a jednocześnie nie utożsamiasz się z nimi, to musisz należeć do bydła. Różnice między trzodą a bydłem to: Żyjąca w chlewie trzoda w przeciwieństwie do bydła zamieszkującego oborę nie nadstawia się do codziennego dojenia.
Lubisz kiedy Cię doją? Twoja sprawa, ale masz już widoczne symptomy choroby wściekłych krów.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

> Napisałem o nowych oponach do Belfegora?

Jop. Nawet zdjątko wkleiłeś :)
Ale dla przygł*pa i tak isttony będzie rocznik. Bo prawdziwy mężczyzna...

Jeśłi chodzi o rozmowy z ludźmi, to bym się kłócił. Czasami wielu godzin small talk potrzeba, aby pogadać sensownie. Ludzie są otorbieni siecią konwenansów, która utrudnia komunikację.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

>Mój ulubiony przedstawiciel trzody wrócił.

Ja tez cię kocham.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

>To ja może przetłumaczę na język ludzi rozgarniętych co kolega gdynianin miał na myśli:

Rozgarnięci (podobno normalsi) zrozumieli ?
Czy też musisz dalej tłumaczyć ?

Zgrabne zdanko o świni i błotku powtarzasz już drugi raz w tym samym wątku.
Czyzby nierozgarnięty ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Napisałem o nowych oponach do Belfegora? Chyba nie. Jedna 800 zł, nawet z tym nie diluj.

Ja się Sadyl nie ukrywam. Po prostu za dużo ludzi znam i wolę pozostać quasi anonimowym. Poza tym wbrew lansowanej tutaj tezie uważam, że jeżeli ktoś ma przyjaciół, to ma wspaniałe życie, bo nie wpadł jeszcze w nim w poważniejsze problemy. Ludzie, którzy w coś wdepnęli przyjaciół raczej nie mają, tak jak klapek na oczach.
I wreszcie spędzanie czasu z innymi ludźmi jest czystym marnotrawstwem. Ja lubię spotykać idee, te bywają fascynujące. Ale ludzie zwykle w drugiej godzinie zaczynają być męczący.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Powtórzę to co napisałem twojemu alter ego g*wno prawdzie:
Dyskusja z idiotą jest jsk zapasy ze świnią w błocie. Po pewnym czasie odnosisz wrażenie że świni się to podoba tak więc sajonara kmiocie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Cross - jak zwykle przoduje we wkur....u altruistycznym. Jak on to kocha. Niczym Onan .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Cross to moj ulubiony przedstawiciel pomorskiego plebsu. Nie spinaj sie tak chlopcze bo ci zylka peknie :))))))
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

>Dlatego to forum jest wam potrzebne jak powietrze.

Tobie również. Zajrzałeś tu o 6:30 i wyjść nie możesz...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mój ulubiony przedstawiciel trzody wrócił. A już się martwiłem że oficer prowadzący wyrzucił ci e z pracy za brak wyników.
A bełkot gdynianina musi być tłumaczony. Nikt normalny się tak nie zachowuje więc gdynianin musi być zdrowo pokręcony.

>To ja może przetłumaczę na język ludzi rozgarniętych co kolega gdynianin miał na myśli:

Ludzie rozgarnięci w przeciwieństwie do nierozgarniętych nie potrzebują tłumaczenia.

"Czesc frajerzy, wlasnie wrocilem z krotkiego urlopu.
Tu widze stara bida. Frajerzy znowu we wlasnym stolcu probuje sobie nawzajem udowodnic ze sa ludzmi sukcesu."

To ja może przetłumaczę na język ludzi rozgarniętych co kolega gdynianin miał na myśli:

Cześć ludziska. Byłem na leczeniu w zakładzie zamkniętym ale już mi lepiej. Musicie mi jednak wybaczyć moje niestosowne wpisy bo jestem lekko niepełnosprawny umysłowo i nie potrafię napisać zdania nie zawierającego obelg.

Teraz to się dopiero trzoda zrobi agresywna. Zauważyliście że trzoda zyskała nowy egzemplarz?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Po czarnej panterze poznalem Twoje Imie, Nazwisko i Pesel :)
Ale prawdziwie Twoim autem jest Belfegor.
Wiem, ze jestes z niego dumny i go dopieszczasz :)

Uaza kiedys mialem.
Tez go uwielbialem.
Jedyne auto, ktorym moglbym probowac konkurowac z Belfegorem

Sadyl to czlowiek sukcesu, ktory rozdaje w Trojmiescie karty. To ze nie ma dobrego wozu, ladnego mieszkania/domu, partnerki, potomstwa to TYLKO wynik jego dziwnych upodoban i decyzji. Tak samo ma lowca kuroniowki.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Eeee tam. A w Krakowie, działał bioenergoterapeuta który uzdrawiał kobiety przy pomocy bzykanka. Kasował za wizytę parę stówek. Bzykał wpierw pacjentkę (26 letnią) która miała problemy emocjonalne. Robił to na tyle dobrze, że z jego usług skorzystała również matka tej dziewczyny. Obie jednak po jakimś czasie zgłosiły sprawę policji, bo poczuły się wykorzystywane, a leczenie nie przyniosło oczekiwanych efektów. Jednak nie chciały powiedzieć nic o samym "zabiegu". Tak mi się to skojarzyło z tymi 200 zetami znalezionymi przez Sadyla…... Ciekawi mnie jednak, czy znachor brał każde zlecenie.

Za to właśnie Cię szanuję i podziwiam.
Za co?
Za to, że łatwo wywołać u Ciebie pewne reakcje na pewne zachowania.Za to, że jesteś łatwym materiałem plastycznym do zmanipulowania Twej osoby. Trzoda powiadasz. Jest i trzoda, jest i obora ale kto jest kim wołowy ogonie tego nie wiem, chociaż podprogowo wysyłasz info.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie przypuszczałem, że moja luźna uwaga, jak fajnie znienacka dwie stówki znaleźć, sprowokuje aż taką agresję trzody.

Ciekawe, jak zareagują na poniższe:
Gdzieś kiedyś podałem swój ówczesny wrzeszczański adres. Do dzisiaj w czeluściach Netu to fuknkcjonuje.
Pechowo.. facet, który ma firmę przy tej samej ulicy, ma takie samo nazwisko. Zresztą.. znamy się z "z gęby" z wielu szkoleń.
Ale co jakiś czas ktoś dzwoni do mnie przez pomyłkę. Paru Klientów, zupełnie niechcący, tak pozyskałem

Dzwoni dzisiaj do mnie gościu. Bo trafić nie może. Praktycznie "za rękę" go doprowadziłem przez tel.
Czemu nie byłem zainteresowany "łyknięciem" Klienta?
A na jaki grzyb mi samo OC? w dodatku krótkoterminowe?
Na toner i znaczki nie styknie.
Samo OC robie komus, kogo naprawde lubie :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Zgadzam się z Prawdą w 100%
Sadyl z Twoich wpisów wynika,że żyłeś/żyjesz w skrajnej biedzie.
Wypisujesz o zbieraniu kartonów z pobliskiej Pizzerii, o dogrzewaniu mieszkania suszarką do włosów (też zresztą podarowaną) o niekończącym się remoncie mieszkania lub raczej mini chałupinki ( sądząc po ilości czasu spędzonym na forum to nie z powodu jego braku remont stoi, a więc finanse!) i w końcu ta Twoja wielka radość ze znalezienia 200 zł, wręcz radość dziecka.
Śmiech mnie czasami ogarnia czytając Twoje teksty, bo jak słusznie zauważył/a Prawda niektóre przedmioty codziennego użytku opisujesz jako rzeczy luksusowe.
Wiesz, gdybyś naprawdę chciał uchodzić za takiego na kogo próbujesz się kreować to Trójmiejskie Media brzmiałyby w przekazach: Gdański altruista pan Sadyl znowu (i tu wpisz sobie co chcesz) albo Przyszłość Polskiej ekonomii pan Sadyl znowu honorowo pomógł (i tu wpisz sobie co chcesz).
Jednak lubię Ciebie czytać, Ciebie jako podręcznikowy przykład Megalomana, śmieję się z Twoich urojeń i zaburzeń. Niestety nie zrozumiesz co napisałam ale to z powodu Twojej nieprawidłowo zawyżonej samooceny. Ja Tobie wybaczam, skręcaj swe meble w spokoju.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pierdoły. Jak byłem młody to tez uważałem, że trzeba wymieniać auto co dwa lata na nowe. I tak robiłem. A teraz mam trzy auta, Czarną Panterę co ma 12 lat, a potrzebna mi tylko na jazdy do Trójwsi, Belfegora co ma lat 24 i jeżdżę nim na co dzień, oraz Dziadka, który mógłby już od kilku lat mieć żółte tablice, a jeżdżę nim na tylko na randki z laskami wartymi tego.
W tym roku zrobiłem Belfegorowi lifting, zdjąłem karoserię, wypiaskowałem i wyspawałem ramę, nowe poduszki pod nadwozie, nowe wszystkie przewody, konserwacja, amortyzacja i zawieszenie przód i tył. Chłodnicę, głowicę silnika i zbiornik wymieniłem w poprzednim roku, więc już z tym luzik, tak samo komplet tulei, wszedłem w poliuretan, o czym kiedyś pisałem i co jest genialnym rozwiązaniem.
Stać Cię na to?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (251 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry