Widok
dziarscy chlopcy prezentuja modelowy przyklad skutkow programowania, jakiego ich poddano na najbardziej istotnym etapie ich zycia. kwintesencja wychowania krytycznego, ktore jak doskonale i dobitnie widac, produkuje barbarzyncow. a ich tutejsza 'tworczosc' to jedynie plony tego, co zostalo zasiane juz dawno... istotnie zalosne.
Bardzo ładnie przyswojona nauka współczesnego Mozarta socjologii, Krzysztofa K. Na promocji książki wyjaśnił dokładnie wszystko, o co chodzi na tym naszym cywilizacyjnym zakręcie. A przy okazji uświadomił mi, co mi zawsze nie grało w liberalizmie w wydaniu korwinowskim. Rzadko ktoś tworzy kompletną teorię wszystkiego, a jemu się to udało zrobić w 3 godziny.
To tylko do m było. W tej dyskusji udziału nie biorę
To tylko do m było. W tej dyskusji udziału nie biorę
A to dobre :-)...uwielbiam wtręty polityczne ,co byś człowieku nie powiedział to zawsze zza pleców wyziera polityka:-)))
A tak po człowieczemu,bez podtekstów politycznych i przytyków personalnych pogadać się nie da? Czemu to niemożliwe?
Mało książek przeczytanych to i słownictwo i wiedza mierna ;-)))
A tak po człowieczemu,bez podtekstów politycznych i przytyków personalnych pogadać się nie da? Czemu to niemożliwe?
Mało książek przeczytanych to i słownictwo i wiedza mierna ;-)))
> tylko dlatego ze mam inne niż stara grupa poglądy.
Akurat "w starej grupie" poglądy polityczne są rozsiane po całym spektrum.
Zatem nie odmienność twych poglądów była przyczyną agrechy od wejścia, ale sposób ich prezentacji. Czysto propagandowy.
Bez słuchania argumentów drugiej strony... zatem skąd miałbyś wiedzieć, jakie ktokolwiek ma poglądy?
Jeśli nie wali czołobitnie przed jedyną słuszną racją, jaką wykładasz, to jest PiS-owcem... i pozamiatane
Akurat "w starej grupie" poglądy polityczne są rozsiane po całym spektrum.
Zatem nie odmienność twych poglądów była przyczyną agrechy od wejścia, ale sposób ich prezentacji. Czysto propagandowy.
Bez słuchania argumentów drugiej strony... zatem skąd miałbyś wiedzieć, jakie ktokolwiek ma poglądy?
Jeśli nie wali czołobitnie przed jedyną słuszną racją, jaką wykładasz, to jest PiS-owcem... i pozamiatane