Widok

Opalanie w stringach nad morzem

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam
Mam takie pytanko,i co o tym sadzicie,znajomy chce poznac opinie na temat opalania sie w kapielowkach typu stringi nad polskim morzem.czy to wypada i czy widzialescie juz kogos,troche on sie krepuje,jest z glebi Polski i rzadko jest nad morzem.chce sie tylko opalac i nie jest gejem.
dodam od siebie ze jest dobrze zbudowanym i zadbanym mezczyzna,zadna chudzina z niego.
Mnie osobiscie by to nie przeszkadzalo,ale chce poznac wasze opinie,nie chce wyjsc na glupka,w koncu polacy troche dzicy sa.
image
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
heheh....daj znac w nowym wątku, zobaczymy ile nas sie uzbiera obok tego pana:p
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja również !! Nawet na pieszo a dojdę tam :P
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts

Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
http://nicalbonic.blox.pl/2007/07/DLACZEGO-KOBIETY-NOSZA-STRINGI.html
HAHAHAHAH Dziewczyny jesteście bosskie!! Czemu wszystkie wątki nie mogą być w takim wesołym klimacie prowadzone?:)
Słuchaj, a może poproś znajomego o zdjęcie w stringach, a my tu zadecydujemy czy możne wystąpić w nich czy nie ;)
image
Jeśli Twój znajomy wygląda tak jak ten przystojny pan ze zdjęcia, to rezerwuję go na swojego męża;P Zadnimi łapami się zaprę a nie oddam! ;D
Ara, zaznacz dokładnie, z którego zdjęcia, bo jak ny się zdjęcia koleżance pomyliły :)))
image
O Boziu faktycznie!! oczywiście chodzi mi o fotkę nr 2 dodaną przez Mirandę,hahahaha;D
o właśnie, kkasia ma dobry pomysł, wstaw zdjęcie znajomego a my ocenimy czy sie nada do stringów czy nie
pupę ma niezłą :)
image

Ara, nie bedę się z Tobą kłócić o przystojniaka bo mi nie wypada, jestem mężatką, ale dasz chociaż popatrzeć, co ??
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts

Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
no niestey foty mi nie da a prosilam go
ale bedzie na plazy w brzeznie,przymorze cos kolo 15 lipca przyjezdza,
No a cialo ma niezle nie gorsze niz ten koles z foty co wam sie podoba chociaz tylka jego nie widzialam,
tez jestem ciekawa czy sie odwazy,paradowac po plazy w stringach nie bedzie tylko na kocyku opalic sie,juz tak sie opalal ale to nie u nas w Polsce i po prostu chcial wybadac teren.
image
Dziewczyny dobrze że mojej dupci nie widziałyście... W sumie mógłbym umieścić tu swoje zdjęcie, ale potem te notoryczne telefony, maile itp. Po co mi to... ;-)
Tak odnośnie stringów niedawno wpadł mi w ucho pewien tekst
Kiedyś żeby zobaczyć pupę trzeba było odchylić majtki,teraz aby zobaczyć majtki trzeba rozchylić pupę ;)
Wojtek masz rację nie wstawiaj fotki bo nie dość że telefony i maile to jeszcze pod dom zaczną przyłazić ;)
A facet w stringach?.... hmmmmm jak ma fajne ciałko i zgrabniutką dupcię ,czemu nie :))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wojtuś to więc to Twoja fotka?
image
Gdzieś w okolicach Stogów jest plaża dla nudystów. Koleżanka, nieświadoma puściła kiedyś tam dzieci na spacer:P
image
Kulka, dobre:)
image
Osobiście polecam plaże na Górkach zachodnich ( STOGI) Wejście nr 21.
Jest to plaża naturystów :) Bardzo ciekawych ludzi można spotkac :)
swoją drrogą byłąm pewna , ze admin od razu zablokuje wątek , ale chyba też się dobrze bawi :P
hmmm.... zawsze chciałam iść na plaże dla nudystów, ale odwagi brak. Ale jakbym miała towarzysza....

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (66 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

Gdzie najlepiej kupić dziecku okulary? (11 odpowiedzi)

Wiem, ze było już trochę wątków na tt., ale za wiele nie wyczytałam...Muszę zrobić okulary dla...

gdzie w Rumi są kasztany???? (6 odpowiedzi)

potrzebujemy pilnie,moze wiecie???

do góry